Τελευταία Νέα

Saturday, 04/21/18, 18:40Κυκλοφοριακό κομφούζιο και κλήσεις της τροχαίας λόγω των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε:

12:59 μμ Μάρτιος 16th, 2018

Συλλαλητήριο πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί έξω από το κτίριο του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. 

Εκατοντάδες δάσκαλοι, καθηγητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και φοιτητές που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, διεκδικούν μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους αναπληρωτές.

Δεν επέτρεψαν στους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας να βάλουν τα αυτοκινητά τους στον προαύλειο χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κομφούζιο και ένταση.

Η απόφαση λήφθηκε με εντολή του υπουργού Παιδείας και οι υπάλληλοι ήδη είχαν ενημερωθεί από προχθές με  ενημερωτικό σημείωμα  ότι λόγω της σημερινής κινητοποίησης των εκπαιδευτικών δεν επιτρέπεται η   είσοδος των οχημάτων των υπαλλήλων που σταθμεύουν στους υπαίθριους χώρους του Υπουργείου για σήμερα 16-3-2018.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην τελευταία κινητοποίηση των εκπαιδευτικών, όπου όσοι υπάλληλοι άφησαν τα αυτοκίνητά τους εκτός υπουργείου το μεσημέρι βρήκαν κλήση από την τροχαία (83 κλήσεις).

Ο Σύλλογος χθες,  με ανακοίνωσή του κάλεσε τους υπαλλήλους να προσέλθουν σήμερα  καννονικά με  τα αυτοκίνητά τους  και να σταθμεύσουν  εντός του υπουργείου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Stand out from the crowd, become Pearson Assured!
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πολλαπλάσιες θέσεις για τη στελέχωση των Δομών αξιολόγησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες. Περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών

Εντός των ημερών θα κατατεθεί ένα νέο νομοσχέδιο που καταργεί την τιμωρητική ...

Μοιράσου!