Home / HEADER-NEWS / Τα κούφια πυροτεχνήματα του Υπουργείου Παιδείας

Τα κούφια πυροτεχνήματα του Υπουργείου Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 11:02 μμ Μάρτιος 19th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Στις 23 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είχε στείλει με κάθε επισημότητα επιστολές προς τους αρχηγούς των κομμάτων προκειμένου να καταθέσουν εντός 15 ημερών τις προτάσεις τους για τις μετεγγραφές φοιτητών, αναφέροντας μάλιστα στο 4ο σημείο της επιστολής, ότι: «Το Υπουργείο θα διαθέσει ό,τι στοιχείο του ζητηθεί ώστε να διευκολυνθούν τα κόμματα στη σύνταξη της πρότασής τους».

Το Ποτάμι αποδεχόμενο την πρόσκληση, καθότι πάντα προσπαθεί να κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση με προτάσεις και όχι μόνο κριτική, απέστειλε επιστολή την 1η Μαρτίου ζητώντας συγκεκριμένα στοιχεία όπως προέτρεπε το Υπουργείο. Ωστόσο, 18 ημέρες μετά, καμία απάντηση δεν έχουμε λάβει.

Μάλλον δύο τα τινά:

 

  • Ή το Υπουργείο έκανε όλη αυτή τη διαδικασία της τάχα διακομματικής συλλογής προτάσεων για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους
  • Ή μετά από 18 ημέρες δεν είναι ικανό να συλλέξει τα στοιχεία περί των μετεγγραφών που ζητήθηκαν

 

Πραγματικά δεν ξέρουμε ποιο από τα δύο είναι χειρότερο.

Αν κρίνουμε πάντως από το γεγονός ότι η τελευταία απάντηση που έχει δώσει ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου σε ερωτήσεις βουλευτών του Ποταμιού μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, είναι στις 22/09/2017, και έκτοτε περιμένουμε απαντήσεις σε άλλες 30 κατατεθειμένες ερωτήσεις, δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι ότι τα στοιχεία θα μας δοθούν πριν τελειώσει το εαρινό εξάμηνο.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...