Home / Featured / Κλείνει σχολεία η αφρικανική σκόνη

Κλείνει σχολεία η αφρικανική σκόνη

Δημοσιεύτηκε: 5:03 μμ Μάρτιος 25th, 2018  


Μετά το «διάλειμμα» των δύο ημερών, το φαινόμενο θα είναι έντονο και θα επηρεάσει ολόκληρη την περιφέρεια Κρήτης. Η μεταφορά των σωματιδίων από τα νότια ξεκινάει από το πρωί της Κυριακής αλλά οι συγκεντρώσεις αρχικά θα είναι ανεκτές. Αργότερα όμως θα υπάρξει πιο έντονη μεταφορά, προκαλώντας και πάλι προβλήματα στο νησί, καθώς θα υπάρχει σημαντική θολότητα στην ατμόσφαιρα ενώ θα περιορίζεται σημαντικά και η οριζόντια ορατότητα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας.

Οι μέγιστες συγκεντρώσεις αναμένεται να εμφανισθούν τις νυκτερινές ώρες της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η αφρικανική σκόνη θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά το απόγευμα, αλλά η ατμόσφαιρα αναμένεται να καθαρίσει από την Τρίτη και μετά, σύμφωνα με τον κ. Λέκκα.

Κλείνουν σχολεία

Η αρχή έγινε από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου ο οποίος αποφάσισε να κρατήσει κλειστά όλα τα σχολεία τη Δευτέρα 26 Μαρτίου ενώ σειρά όπως φαίνεται θα πάρουν κι άλλοι Δήμοι.

Στον Δήμο Ηρακλείου, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Βλαχάκη, η απόφαση για το αν θα είναι κλειστά αύριο τα σχολεία, θα παρθεί το απόγευμα.

Πηγή: e-kriti.gr


 

Ένα σχόλιο

  1. ΣΤΟ ΒΑΜΟ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ω ΔΙΑΛΟΓΗΣ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ Η ΣΚΟΝΗ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑΓΜΑ ΑΓΓΕΛΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ…..

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...