Home / HEADER-NEWS / Γαβρόγλου: Θα προχωρήσουμε τις αλλαγές και στα άλλα μαθήματα

Γαβρόγλου: Θα προχωρήσουμε τις αλλαγές και στα άλλα μαθήματα

Δημοσιεύτηκε: 12:07 μμ Μάρτιος 23rd, 2018  


Θα προχωρήσουμε με συντηρητικά βήματα αλλά θα προχωρήσουμε δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» για τις αλλαγές και σε άλλα μαθήματα όπως τα μαθηματικά και η Ιστορία. «Πάλι θα αποτιμήσουμε, θα ακούσουμε τους εκπαιδευτικούς,τους φορείς και θα πάμε παρακάτω. Αλλιώς δε γίνεται. Αλλιώς πρέπει να είμαστε με τα ίδια τα βιβλία, τις ίδιες διδακτικές μεθόδους για δεκαετίες» τόνισε ο Κώστας Γαβρόγλου.

Σε δεύτερη συνέντευξή του στο REAL FM ο Υπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι θα γίνει αλλαγή βιβλίων και σε άλλα μαθήματα προσεκτικά, συντηρητικά πολλές φορές: Αλλά πρέπει αυτό που γίνεται στο σχολείο να συμβαδίζει και με την κοινωνία και με τα αποτελέσματα της ερευνητικής κοινότητας» σημείωσε ο Κώστας Γαβρόγλου.

Επίσης ο Υπουργός πρόσθεσε ότι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση προϋποθέτει και αλλαγή νοοτροπιών. «Συμβαδίζουν οι μεταρρυθμίσεις με μια προσπάθεια να αλλάξουμε νοοτροπίες γι αυτό θέλει πολύ συντηρητικά βήματα για πράγματα που στο τέλος της πορείας θα πρέπει να είναι πολύ ριζοσπαστικά. Δεν είναι ανάγκη να το κάνει κανείς από την πρώτη μέρα αλλά πρέπει να κάνει τα πρώτα μικρά βήματα γι’ αυτή την πορεία» τόνισε ο Υπουργός.

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...