Home / Featured / Έλουσαν την καθηγήτρια με μπογιά και την απείλησαν πως όταν ξανάρθουν θα πάθει χειρότερα!

Έλουσαν την καθηγήτρια με μπογιά και την απείλησαν πως όταν ξανάρθουν θα πάθει χειρότερα!

Δημοσιεύτηκε: 1:07 μμ Μάρτιος 15th, 2018  


Επίθεση σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά από ομάδα αγνώστων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, που εισέβαλε σε αίθουσα διδασκαλίας και ενώ ήταν σε εξέλιξη μάθημα με καθηγήτρια την Μαίρη Μπόση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι περιέλουσαν με μπογιές την κ. Μπόση και της είπαν πως όταν ξανάρθουν «θα πάθει χειρότερα».

«Δεν με χτύπησαν, ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Η αίθουσα έγινε χάλια με τις μπογιές και χρειάστηκε να διακόψουμε το μάθημα. Ηταν μια μικρή ομάδα που εισέβαλε, δεν μας είπαν ποιοι ήταν, ήταν μία από τις συνηθισμένες επιθέσεις», δήλωσε στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6 η καθηγήτρια Μαίρη Μπόση.

Το Υπουργείο

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καταδικάζει την εισβολή κουκουλοφόρων σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την επίθεση εναντίον της καθηγήτριας Μαίρης Μπόση την ώρα της διδασκαλίας. “Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση ούτε στην κοινωνία ούτε στον πανεπιστημιακό χώρο” υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του.

“Απολύτως καταδικαστέα” χαρακτηρίζει την επίθεση στην καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά και ο ΣΥΡΙΖΑ. “Ενέργειες τέτοιου είδους στρέφονται ενάντια στο δημόσιο πανεπιστήμιο και στρώνουν τον δρόμο σε λογικές αυταρχισμού και ιδιωτικοποίησης” τονίζει.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...