Home / HEADER-NEWS / Δίκτυο Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT

Δίκτυο Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT

Δημοσιεύτηκε: 1:59 μμ Μάρτιος 8th, 2018  


Με έγγραφό του ο ΓΓ του Υπ.Παιδείας ενημερώνει ότι η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα συντονίζει το Δίκτυο Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT.

Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT παρέχουν σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα να λαμβάνουν άμεσα πληροφορίες, συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τα όργανα, τη νομοθεσία, τις πολιτικές, τα προγράμματα και τις προτεραιότητες της Ε.Ε. και αποτελούν το δίαυλο επικοινωνίας, ενημέρωσης και ανατροφοδότησης μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών και των Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του το δίκτυο Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT θα υλοποιήσει εκστρατείες ενημέρωσης για σειρά θεμάτων ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με εκδηλώσεις και ομιλίες στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και με τη διανομή σχετικού εντύπου και οπτικοακουστικού ενημερωτικού υλικού.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς τους, ώστε οι Διευθυντές των σχολείων να συνεργαστούν με τους επικεφαλής των κατά τόπους Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης για τη διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων, ομιλιών και τη διανομή σχετικού υλικού.

Επισυνάπτεται πίνακας με τα στοιχεία επικοινωνίας των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT, τα οποία θα υλοποιήσουν τη δράση μέχρι το τέλος του
2020.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...