Τελευταία Νέα

Τρίτη, 11/05/2021, 04:12


Home / HEADER-NEWS / Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών και συνάφειας μεταπτυχιακών. Τι συζητήθηκε στο ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας

Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών και συνάφειας μεταπτυχιακών. Τι συζητήθηκε στο ΠΥΣΠΕ Α Αθήνας

Δημοσιεύτηκε: 4:19 μμ Μάρτιος 12th, 2018  


Στο ΠΥΣΠΕ που πραγματοποιήθηκε με πράξη 8, Πέμπτη  7/3/2018, συζητήθηκαν τα παρακάτω:

1. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Εγκρίθηκε η απόσπαση του Κουλούρη Σπυρίδωνα ΠΕ70 στο 26ο ΔΣ Αθηνών για κάλυψη κενού λόγω αναρρωτικής άδειας, από το 51ο ΔΣ Αθηνών μετά την επιστροφή από αναρρωτική άδεια του εκπαιδευτικού που αναπλήρωνε.

2. Χορήγηση αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

Εγκρίθηκαν 7 άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου, ΠΕ70 από το 77ο ΔΣ Αθηνών για να απασχοληθεί ως επιμορφώτρια – συγγραφέας εκπαιδευτικού φυλλαδίου και από το 49ο ΔΣ Αθηνών για να απασχοληθεί ως δάσκαλος παραδοσιακών χορών στο «Λύκειον των Ελληνίδων», ΠΕ60 από το 110ο Νηπ. Αθηνών για να απασχοληθεί ως εκπαιδεύτρια σε Δημόσιο Ι.Ε.Κ., από το 88ο Νηπ. Αθηνών για να απασχοληθεί ως μουσικός σε θέατρο, ΠΕ19 που υπηρετεί στο 91ο ΔΣ Αθηνών για να απασχοληθεί ως εκπαιδεύτρια σε Ι.Ε.Κ., ΠΕ11 από το 4ο ΔΣ Αθηνών για να απασχοληθεί ως προπονητής αντισφαίρισης και από το ΚΕΔΥΥ Α’ Αθήνας για να απασχοληθεί ως ωρομίσθιος εκπαιδευτής σε Δ.Ι.Ε.Κ.

3. Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Αναγνωρίστηκαν όλες οι προϋπηρεσίες και εγκρίθηκαν οι συνάφειες των μεταπτυχιακών τίτλων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τη μισθολογική τους εξέλιξη.

Στο ΠΥΣΠΕ που πραγματοποιήθηκε με πράξη 7, Πέμπτη  7/3/2018, συζητήθηκαν τα παρακάτω

1. Αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας

Εγκρίθηκαν οι αιτήσεις απόσπασης του  Σακελλάρη Τρύφωνα ΠΕ70, στο 107ο Δ.Σ. Αθηνών για να καλύψει απουσία εκπαιδευτικού (από το 3ο Δ.Σ. Ζωγράφου) και της Γκίκα Ελένης ΠΕ70, στο  9ο Δ.Σ. Δάφνης (από το 59ο Δ.Σ. Αθηνών).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Με οριστική παύση θα τιμωρούνται οι εκπαιδευτικοί που επιμένουν να μην κάνουν το self test

Απορρίφθηκε η ανάκληση της απόσπασης του Τρουπή Χρήστου  ΠΕ11  στο 3ο Δ.Σ. Υμηττού (οργανικά στο 81ο Δ.Σ. Αθηνών).

2. Χορήγηση αδειών άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή

Εγκρίθηκαν έξη άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου σε ΠΕ70.50  από το 10ο Δ.Σ. Ηλιούπολης προκειμένου να απασχοληθεί ως Ειδική Παιδαγωγός σε Ινστιτούτο Ανάπτυξης Μάθησης και Συμπεριφοράς, σε ΠΕ70 από το 12ο Δ.Σ. Βύρωνα προκειμένου να απασχοληθεί ως υπεύθυνος σεμιναρίων στελεχών κατασκήνωσης, σε ΠΕ70 από το 49ο Δ.Σ. Αθηνών, προκειμένου να υλοποιήσει επιμορφωτικές εισηγήσεις σε σεμινάριο Μουσειοπαιδαγωγικής, σε ΠΕ70 από το 40ο Δ.Σ. Αθηνών προκειμένου να απασχοληθεί ως μουσικός  σε μουσική επιχείρηση,  σε  ΠΕ70 από το 4ο Ειδικό ,προκειμένου να απασχοληθεί  στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Μεταμόρφωσης ως εκπαιδευτής, σε  ΠΕ70 από το 87ο Δ.Σ. Αθηνών προκειμένου να απασχοληθεί ως μουσικός σε  μουσική επιχείρηση.

3. Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών και διδακτορικού  τίτλου σπουδών

Δόθηκε μία συνάφεια διδακτορικού  τίτλου σπουδών σε ΠΕ 70 που υπηρετεί στο 1ο Π.Δ.Σ.Π.Α. (Μαράσλειο) για Διδακτορικό Δίπλωμα στον Τομέα Ψυχολογίας, του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, δόθηκαν τρεις συνάφειες μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών    σε ΠΕ16.01 με θητεία στο 12/θ Π.Δ.Σ.Π.Α. (Μαράσλειο) Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών των Τμημάτων Μουσικών Σπουδών και Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , σε ΠΕ70 που υπηρετεί οργανικά στο 30ο Δ.Σ. Αθηνών,  Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών  του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και σε ΠΕ70 που υπηρετεί οργανικά στο 172ο Δ.Σ. Αθηνών, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που απονεμήθηκε από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Β. Κικίλιας: «H επόμενη χρονιά θα μας βρει με εμβολιασμό μαθητών»

4. Συμπλήρωση ωραρίου εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ20

Εγκρίθηκε σε ΠΕ20 με θητεία στο 12/θ Π.Δ.Σ.Π.Α. (Μαράσλειο) η συμπλήρωση ωραρίου τεσσάρων ωρών  (4) ώρες στο 150ο Δ.Σ. Αθηνών

5. Εκπρόθεσμη αίτηση οριστικής τοποθέτησης

Απορρίφθηκε με 3-2 ψήφους (υπερψήφισαν οι αιρετοί) η αίτηση οριστικής τοποθέτησης ως εκπρόθεσμη  ΠΕ19 που βρίσκεται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας και υπηρετεί στο 105ο Δ.Σ. Αθηνών.

6. Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών και συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών αναπληρωτών εκπ/κών

Αναγνωρίστηκαν όλες οι προϋπηρεσίες αναπληρωτών και εγκρίθηκε η συνάφεια μεταπτυχιακού τίτλου αναπληρωτή εκπαιδευτικού για τη μισθολογική του εξέλιξη.

Ενημερωτικό των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ της Α’ Διεύθυνσης Αθήνας

Ρέππα Ντίνα (τακτική), τηλ: 6977003052 paremvasisntina@gmail.com

Μιλτσακάκη Μιχάλη, (αναπληρωματικός) τηλ: 6974513866 mmilts1@gmail.com

Εκλεγμένων με το Ψηφοδέλτιοτης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

Στην Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση συμμετέχουν:

Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση / Αριστοτέλης, 

Ανεξάρτητη  Παρέμβαση / Αθηνά, 

Δάσκαλοι σε Kίνηση / Παρθενώνας, 

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση / Ρόζα Ιμβριώτη,

Εκπαιδευτικοί σε δράση / Μ. Παπαμαύρος,

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση / Μακρυγιάννης


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραx

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Εγκύκλιος: Καθορίστηκε ο αριθμός των υποψηφίων για τις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος

Καθορίστηκε με Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, ...