Home / Featured / Αλλαγές θα έχουμε στην εγκύκλιο αναπληρωτών και τις ειδικότητες

Αλλαγές θα έχουμε στην εγκύκλιο αναπληρωτών και τις ειδικότητες

Δημοσιεύτηκε: 12:41 μμ Μάρτιος 11th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Αλλαγές αναμένεται να έχουμε στην εγκύκλιο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών λόγω της ενοποίησης των ειδικοτήτων που έφερε το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Ήδη μια ειδικότητα αυτή των ραδιοηλεκτρολόγων (ΠΕ12.10)  δεν υφίσταται ενώ σύμφωνα με το νομοσχέδιο οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που διαθέτουν προϋπηρεσία στον καταργούμενο Κλάδο ΠΕ 12-10 κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, επιλέγουν εφάπαξ με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωσή τους στην πρώτη πρόσκληση για προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν, την ένταξή τους στον Κλάδο ΠΕ 04-01 ή ΠΕ 84 στον οποίο μεταφέρουν το σύνολο της προϋπηρεσίας τους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε κάθε επόμενη διαδικασία πρόσληψης στον κλάδο επιλογής τους σύμφωνα με το παρόν εδάφιο.

Σημειώνουμε ότι τα προσόντα διορισμού των εκπαιδευτικών στους κλάδους και τις ειδικότητες που ενοποιούνται, παραμένουν ως έχουν στους κλάδους από τους οποίους προέρχονται οι ενοποιημένοι κλάδοι και στις ειδικότητες από τις οποίες προέρχονται οι ενοποιημένες ειδικότητες.

Δείτε εδώ πως έχουν διαμορφωθεί οι ειδικότητες

Το άρθρο με τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως


 

3 Σχόλια

  1. Καλησπερα κ Κυρικου, ηθελα να ρωτησω με τους πινακες διαπολιτισμικης τι γινεται; θα δημιουργηθουν τελικα; θα μετρησουν μεταπτυχιακα κ σεμιναρια ;; ευχαριστω πολυ!

    • Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, θα πρέπει να ανακοινωθεί και να γίνει πριν την εγκύκλιο αναπληρωτών που περιμένουμε σε 20 μέρες εκτός αν θα περιέχεται μέσα στην εγκύκλιο.

  2. ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

    Σημειώνουμε ότι τα προσόντα διορισμού των εκπαιδευτικών στους κλάδους και τις ειδικότητες που ενοποιούνται, παραμένουν ως έχουν στους κλάδους από τους οποίους προέρχονται οι ενοποιημένοι κλάδοι και στις ειδικότητες από τις οποίες προέρχονται οι ενοποιημένες ειδικότητες.

    Αυτο τι σημαινει κυριε Κυρικου;Ειναι αρκετα δυσνοητο.Οι αποφοιτοι του Τει Αρτας που θα ενωθουν με τους αποφοιτους των Πανεπιστημιων, θα μεταφερουν την προυπηρεσια τους στον ενοποιημενο πινακα;

    Ελλας η μπανανια του Κοσμου.Ωπου μπορει ο καθενας βολευεται και οι υπολοιποι ας πανε στον αγυριστο.Συγχαρητηρια και στα 4 Μουσικων Σποδων που τους πηρε ο υπνος και περασε αυτη η ΑΙΣΧΡΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ…Τον υπνο του δικαιου-αδικου ριχνουν εκει στα Μουσικων Σπουδων.Ντροπη και αισχος για αυτο το εγκλημα της ενοποιησης του ΤΕΙ Αρτας με τα πανεπιστημια Μουσικων Σπουδων..ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...