Home / Featured / Την μη συμμετοχή της ΔΟΕ στην κινητοποίηση της 2/3 την χρεώνεται το σύνολο του Δ.Σ. της ΔΟΕ

Την μη συμμετοχή της ΔΟΕ στην κινητοποίηση της 2/3 την χρεώνεται το σύνολο του Δ.Σ. της ΔΟΕ

Δημοσιεύτηκε: 6:38 μμ Φεβρουάριος 25th, 2018  


Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων(ΠΑΣΑΔ)
Με κανονική άδεια μιας ημέρας στην κινητοποίηση. Μήνυμα στο Υπουργείο με 15000 αιτήματα στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας!

Συνάδελφοι όπως παρατηρείτε το ΔΣ της ΔΟΕ δεν έχει πάρει (κι ούτε επιθυμεί να πάρει) απόφαση στήριξης της κινητοποίησης η οποία έχει εξαγγελθεί για τις 2/3 και στηρίζεται τόσο από την ΟΛΜΕ όσο και από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Την αρνητική αυτή εξέλιξη τη χρεώνεται ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του το ΔΣ, το οποίο κινούμενο αντίθετα απ’ ό,τι κάθε συνάδελφος θα περίμενε, αναλαμβάνει κι ακέραια την ευθύνη της απαράδεκτης αυτής αντισυναδελφικής λογικής που αφήνει επιπλέον ανολοκλήρωτο το υπάρχων μέτωπο ΟΛΜΕ-ΠΟΣΕΕΠΕΑ που απ’ την πρώτη στιγμή στήριξε τους αναπληρωτές ανεπιφύλακτα.

Η στάση αυτή του ΔΣ δε δυσαρέστησε λοιπόν μόνο τους αναπληρωτές αλλά και τους μόνιμους οι οποίοι στο επίπεδο των τοπικών Συλλόγων έχουν ήδη προκηρύξει 3ωρες και ναυλώνουν λεωφορεία και με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεργασία για να επεκταθεί αυτό έτσι ώστε συνάδελφοι απ’ όλη την Ελλάδα να είναι παρόντες στη συγκέντρωση.

Στον προγραμματισμό μας όμως υπήρχε πρόνοια και για το ενδεχόμενο να πάμε μόνοι μας στην κινητοποίηση (άλλωστε έτσι ξεκινήσαμε) καθώς το ακομμάτιστο και το ανεξάρτητο δεν είναι συνθήκη που προκρίνεται από τις παρατάξεις στη ΔΟΕ.

Έτσι λοιπόν καλούμε τους συναδέλφους αναπληρωτές από Δευτέρα να υποβάλουν αίτημα για κανονική άδεια μιας ημέρας, για τις 2/3/18, με αιτιολογία :
τη συμμετοχή μου στην κινητοποίηση των αναπληρωτών για τη μονιμοποίησή τους και την εξομοίωση των δικαιωμάτων τους με των μονίμων συναδέλφων τους.
Πρέπει οι Διευθύνσεις να κατακλειστούν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας από 15000 αιτήματα άδειας για συμμετοχή στη συγκέντρωση!

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΑ!
ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΜΨΟΥΝ!

Συνάδελφοι, παίρνουμε το μέλλον μας στα χέρια μας.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ KI ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΘA ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ KAI ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!

ΥΓ. Είναι ευνόητο πως αν το ΔΣ της ΔΟΕ αποφασίσει κάποια στιγμή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να συμπορευτεί με τις άλλες Ομοσπονδίες και τους αναπληρωτές, αποσύρονται οι αιτήσεις μας εφόσον υπάρξει απόφαση για 24ωρη ή τρίωρη απ’ τη ΔΟΕ και τρίωρη από τους Συλλόγους (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ!!!)


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...