Home / Featured / Τα θέματα που θα συζητηθούν στο ΚΥΣΠΕ της 22/2

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο ΚΥΣΠΕ της 22/2

Δημοσιεύτηκε: 7:37 μμ Φεβρουάριος 20th, 2018  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνω ότι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού, Διευθυντή Π.Ε., για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»

2.«Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Π.Ε., αιρετού μέλους Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., για αναγνώριση συνάφειας του μεταπτυχιακού του τίτλου σπουδών και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης (από αναβολή)»

3.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Π.Ε., για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

4.«Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

5.«Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις (με το Ν. 1824/1988) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης διοικητικού υπαλλήλου σε προσωρινή θέση για σοβαρούς λόγους υγείας – επαναφορά του σε θέση εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

7.«Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάταξης διοικητικού υπαλλήλου – επαναφορά του σε θέση εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

8.«Εξέταση ανάκλησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε.  από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

9.«Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. (κατά προτεραιότητα κλπ.) για το σχολικό έτος 2017-2018 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

10.«Συζήτηση για τη μοριοδότηση των σχολικών μονάδων Π.Ε., για ένταξη σχολικών μονάδων Π.Ε. στην κατηγορία των δυσπρόσιτων και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος­­


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...