Home / Featured / Προκήρυξη που ενδιαφέρει όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ

Προκήρυξη που ενδιαφέρει όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ

Δημοσιεύτηκε: 11:17 πμ Φεβρουάριος 10th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα δύο (42) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού πρόκειται να απασχοληθούν κυρίως με την υποβοήθηση των κλιμακίων κατά τη διαχείριση και την εξέταση των προδικαστικών προσφυγών και των λοιπών ένδικων βοηθημάτων που ασκούνται ενώπιον της Α.Ε.Π.Π., τη διαχείριση των θεμάτων υπηρεσιακής κατάστασης του προσωπικού της Α.Ε.Π.Π. και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, το χειρισμό θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών της Α.Ε.Π.Π., τη διεκπεραίωση διοικητικών εγγράφων, τη μέριμνα για την εξυπηρέτηση του κοινού και την επικοινωνία του με την Α.Ε.Π.Π., τη λειτουργία και παρακολούθηση του λογιστηρίου, την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την κείμενη νομοθεσία στοιχείων και διαδικασιών, τη μέριμνα για τη σύνταξη και έγκριση του προϋπολογισμού και του απολογισμού-ισολογισμού της υπηρεσίας, την παρακολούθηση της εκτέλεσης του προϋπολογισμού και γενικότερα την ενασχόληση με την οικονομική διαχείριση του οργανισμού, καθώς επίσης και με οποιαδήποτε άλλη εργασία κριθεί απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της Α.Ε.Π.Π.

Να σημειώσουμε ότι οι 19 θέσεις ΠΕ μπορούν να διεκδικηθούν από το σύνολο των αποφοίτων ΑΕΙ αφού στα προσόντα αναφέρεται:

Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Για τις θέσεις ΠΕ υπάρχουν και απαραίτητα προσόντα στα οποία περιλαμβάνονται:

Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα : (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου. Οι υποψήφιοι που αποδεικνύουν τη γνώση χειρισμού Η/Υ με τον τίτλο σπουδών τους, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 001 για τις θέσεις που
απαιτείται ως πρόσθετο προσόν. Επίσης και τουλάχιστον πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής γλώσσας.

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προκήρυξη που ενδιαφέρει όλους τους πτυχιούχους


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...