Home / Featured / Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα 28/2 και ποια θα λειτουργήσουν πιο αργά

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα 28/2 και ποια θα λειτουργήσουν πιο αργά

Δημοσιεύτηκε: 11:19 μμ Φεβρουάριος 27th, 2018  


Λιγότερα θα είναι τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά αύριο όπως προκύπτει με τα έως τώρα στοιχεία.

Βέβαια θα υπάρχουν και περιοχές όπου τα σχολεία θα λειτουργήσουν πιο αργά.

Το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα στοιχεία:

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν την Τετάρτη  28/02/2018 μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους ωράριο,  λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου την Τετάρτη 28/02/2018 στις 09:00 το πρωί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών, Γιώργου Δασταμάνη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Τετάρτη 28.2.2018 στις 9:30 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με απόφαση του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, το σύνολο των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Δημοτική Ενότητα Παγγαίου (Νικήσιανη, Παλαιοχώρι, Άγιος Χριστόφορος, Γεωργιανή) δε θα λειτουργήσουν, σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού καθώς σε πολλά σημεία θα επικρατεί παγετός.

Mε απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου  τα μαθήματα στα  σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Καμβουνίων και Λιβαδερού θα ξεκινήσουν μία(1) διδακτική ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη έναρξη.

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 , κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των  βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών . Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας

Νομός Έβρου

Για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 αποφασίστηκαν τα εξής:

– Στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Ορεστιάδας θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.

– Στο Δήμο Διδυμοτείχου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.

– Στο Δήμο Σουφλίου Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, ο κ. Πουλιλιός διευκρινίζει ότι χθες το βράδυ και πριν την εκ νέου έναρξη της χιονόπτωσης είχε αποφασίσει τη λειτουργία τους, ωστόσο η περαιτέρω επιδείνωση του καιρού, στη διάρκεια της νύχτας, οδήγησε στο να παραμείνουν και σήμερα κλειστά, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών.

– Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης θα λειτουργήσουν όλα κανονικά εκτός και αν υπάρξει επιδείνωση του καιρού το βράδυ οπότε και θα ανακοινωθεί το πρωί.

– Στο Δήμο Σαμοθράκης θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ εκτός και αν επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας ο καιρός.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...