Home / Featured / Πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας PTE GENERAL

Πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας PTE GENERAL

Δημοσιεύτηκε: 11:00 μμ Φεβρουάριος 16th, 2018  


Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε πως το σύστημα εξετάσεων για την καταχώρηση των υποψηφίων σας για την εξεταστική PΤΕ General Μαΐου 2018 έχει ήδη ανοίξει.
Για λεπτομέρειες για τα deadlines εγγραφών επισκεφτείτε το pte.edu.gr.

Διανύουμε ήδη τον τέταρτο επιτυχημένο χρόνο δημιουργίας της Unicert με τη δική σας συμβολή και στήριξη.

Πιστοί στις υποσχέσεις μας, ήδη προχωρήσαμε στη σύναψη μιας νέας μεγάλης  Συνεργασίας με το British Awarding Association (BAA), συστήνοντας για πρώτη φορά τα αναγνωρισμένα TESOL Πιστοποιητικά LEVEL 7 & LEVEL 5 μεταπτυχιακού και πτυχιακού επιπέδου αντίστοιχα.

Έπειτα από μία πλειάδα επιτυχημένων εξεταστικών περιόδων του PTE General καταφέραμε και εξασφαλίσαμε νέα δεδομένα αναφορικά με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό στην Ελληνική αγορά. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η  ενημέρωση της θεματολογίας των προφορικών δύο εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις, γεγονός που δημιούργησε ένα αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης στους υποψηφίους, αλλά και η διενέργεια τρίτης εξεταστικής περιόδου, τον Ιούνιο, την οποία τιμήσατε δεόντως.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, η Unicert ανεβάζει πάλι τον πήχη με μία σειρά παροχών.

  • Δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας υποψηφίου.
  • Δύο εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις ανακοινώνονται τα 5 πιθανά αντικείμενα πάνω στα οποία θα βασιστούν οι εξετάσεις των προφορικών.
  • Για κάθε μαθητή που εγγράφετε στο επίπεδο A1, L1(A2), L2 (Β1) για τις εξετάσεις του Μαΐου 2018, σας ανταποδίδονται αντίστοιχου αριθμού συμμετοχές σε εξετάσεις επιπέδου Junior A, B ή C εντελώς δωρεάν.

Οι εξετάσεις αυτών των επιπέδων καθώς και των Α1 & L1 (Α2) της Pearson διενεργούνται αποκλειστικά εντός των δομών σας, εφόσον υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός υποψηφίων.  

  • Δημιουργήσαμε το TeachersCorner στο site pte.edu.gr, όπου με την εγγραφή σας αποκτάτε extra προνόμια.
  • Σε όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές σας, η Unicert παρέχει εντελώς δωρεάν για την προετοιμασία κάθε υποψηφίου σας ένα booklet με δύο πρόσφατα past papers (2014-2015) και τρία sample tests σε ψηφιακή μορφή. Το ακουστικό μέρος αλλά και τις λύσεις των past papers θα βρείτε στο my.unicert.gr.
  • Για τα επίπεδα L3 (Β2), L4 (C1), L5 (C2) σας επιβραβεύουμε για την υποστήριξή σας  με εκπαιδευτικό επίδομα προετοιμασίας. Φέτος το εκπαιδευτικό επίδομα αυξάνεται για εν λόγω επίπεδα και αφορά σε 25€ στο L3 και L4 και 35€ για το επίπεδο L5 (C2) για κάθε υποψήφιό σας.

Το ανωτέρω ποσό θα καταβληθεί πριν από τις εξετάσεις του Μαΐου!

Για να σας αποδοθεί το εκπαιδευτικό επίδομα προετοιμασίας θα πρέπει να μπείτε στο my.unicert.gr με τους κωδικούς που έχετε και να συμπληρώσετε στην καρτέλα σας τα παρακάτω πεδία: Τράπεζα, ΙΒΑΝ και Στοιχεία Δικαιούχου. Εκεί θα βρείτε και τη σύμβαση την οποία θα χρειαστεί να κατεβάσετε, να συμπληρώσετε και να την επιστρέψετε υπογεγραμμένη σε εμάς, μέσω email στο fld@unicert.gr και να μας αποστείλετε ταχυδρομικώς το απαραίτητο τιμολόγιο.

Προσοχή: Χωρίς την υπογραφή της σύμβασης και την προσκόμιση του τιμολογίου δεν καταβάλλεται το εκπαιδευτικό επίδομα προετοιμασίας.

 

Επιπλέον των παραπάνω, η UNICERT σας παρέχει με την υπογραφή της συνεργασίας μας:

  • Δωρεάν 12μηνο παιδικό πρόγραμμα πληροφορικής με πιστοποίηση για όλους τους μαθητές των κέντρων του Δικτύου, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εγγραφών στο PTE General (Αφορά κέντρα Ξένων Γλωσσών και ΚΔΒΜ 1 ή 2).
  • Δωρεάν για κάθε εξεταζόμενο στο PTE ολοκληρωμένα πακέτα πιστοποίησης που περιλαμβάνουν και τις έξι ενότητες του Office, αξίας 29 ευρώ, και οδηγούν σε πιστοποίηση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ αλλά και διεθνώς, λόγω του γεγονότος ότι ο Φορέας μας είναι διαπιστευμένος και από το ΕΣΥΔ κατά ISO/IEC 17024:2012.

(Αφορά κέντρα Ξένων Γλωσσών και ΚΔΒΜ 1 ή 2)

  • Δωρεάν eLearning για τις πλατφόρμες MS Office 2003, 2007 διάρκειας 100 ωρών για κάθε σπουδαστή σας ανεξάρτητα από τον αριθμό εγγραφών στο PTE General.

(Αφορά κέντρα Ξένων Γλωσσών και ΚΔΒΜ 1 ή 2).

  • Επιπλέον Έκπτωση 5%, εκτός από τις εκπτώσεις ανέργων, πολυτέκνων κλπ, σε όλα τα Distance Learning Μεταπτυχιακά του FREDERICK Universityαναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) καθώς και σε προπτυχιακά (Αφορά κέντρα Ξένων Γλωσσών και ΚΔΒΜ 1 ή 2, και καθηγητές).

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2018

Εξεταστική Μαΐου 2018
 t Σάββατο 19 Μαΐου 2018 (επίπεδα A1, A2, B1, B2, C1, C2)

    Εξεταστική Ιουνίου 2018
t Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 (επίπεδα A1, A2, B1, B2, C1, πλην C2)

Οι ημερομηνίες εξετάσεων και τα επίπεδα για τις εξεταστικές περιόδους PTE General Μαΐου και Ιουνίου2018 έχουν ήδη ανακοινωθεί από τις 25/9/17στο site pte.edu.gr.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email fld@unicert.gr ή να μας καλέσετε στα τηλ 210 3801129-130. Για extra υλικό και για την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το pte.edu.gr.

 

Πάντα στη διάθεσή σας,

Unicert:

T: (+30) 210 38 28 000, 210 38 01 129 – 130

F: (+30) 210 38 03 820

E: fld@unicert.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...