Home / Featured / Γονείς καταγγέλλουν δάσκαλο για βάναυση βιαιοπραγία κατά του γιου τους

Γονείς καταγγέλλουν δάσκαλο για βάναυση βιαιοπραγία κατά του γιου τους

Δημοσιεύτηκε: 10:59 μμ Φεβρουάριος 13th, 2018  


Για βάναυση βιαιοπραγία σε βάρος του γιου τους καταγγέλλουν τον δάσκαλο της τάξης του οι γονείς ενός 12χρονου μαθητή δημοτικού σχολείου.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο δάσκαλος της ΣΤ’ Δημοτικού σήκωσε στον πίνακα τον 12χρονο ζητώντας του να γράψει μια λέξη που δεν γνώριζε καλά.

Το μικρό παιδί δεν την έγραψε και τότε ο δάσκαλος το χαστούκισε δυνατά στο μάγουλο. Μάλιστα, συμμαθητές του μικρού ανέφεραν ότι εκτός από το χτύπημα ο εκπαιδευτικός έπιασε τον μαθητή από τον λαιμό!

Όπως αναφέρεται, ο 12χρονος έβαλε τα κλάματα, ενώ έφερε μώλωπες και έτρεξε αίμα από την μύτη του.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν γονείς του σχολείου, οι οποίοι επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, στις 12:30 το μεσημέρι που ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 12χρονου, πήγαν να παραλάβουν το παιδί τους το βρήκαν τρομοκρατημένο με πρησμένο πρόσωπο και μελανιές.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου ειδοποίησε τόσο τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου όσο και τους γονείς του μικρού Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το protothema.gr, οι γονείς του 12χρονου αγοριού μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους για να καταγγείλουν το περιστατικό, αλλά σεβόμενοι το σχολείο δεν προχώρησαν σε κάποια ποινική διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του συγκεκριμένου σχολείου είναι οργισμένοι και καταγγέλλουν πως και στο παρελθόν ο δάσκαλος της ΣΤ’ Δημοτικού έχει ξαναχτυπήσει μαθητή.

Η διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου, στο πλαίσιο της ομαλότητας άλλαξε τον 12χρονο μαθητή τμήμα αφού ο ίδιος μετά το συμβάν, δεν μπορούσε να αντικρίσει τον δάσκαλο του, ενώ ήταν και ένας από τους όρους των γονέων του προκειμένου να μην προχωρήσουν σε ποινικές διαδικασίες.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, χαρακτηρίζοντας το ως παρεξήγηση ανάμεσα στον μαθητή και τον δάσκαλο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το protothema.gr, ο ίδιος υπογράμμισε πως γονείς και σχολείο τελικά τα βρήκαν και το περιστατικό θεωρείται λήξαν, ωστόσο υπάρχουν άλλο γονείς στο σχολείο που θορυβήθηκαν από την συμπεριφορά του δασκάλου.


 

2 Σχόλια

  1. Nαι οκ. Τους έδειρε το παιδί, του έκανε μελανιές και του έσπασε τη μύτη αλλά τα βρήκαν. Ποιος γονιός θα το έκανε αυτό και ποιος δε θα κινούνταν νομικά αν υπήρχε τέτοιο θέμα? Απ την εφημερίδα Πρώτο Θέμα δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά από το δικό σας site ειλικρινά με εκπλήσσει η αναπαραγωγή τέτοιων «ειδήσεων»…

  2. Ξέχασαν να καταγγείλουν ότι ο μαθητής είχε πυρετό και επίσης ότι έβλεπε πεταλουδίτσες πράσινες, κόκκινες και κίτρινες.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...