Home / Featured / 3ωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΔΟΕ για την Παρασκευή 2/3/2018

3ωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΔΟΕ για την Παρασκευή 2/3/2018

Δημοσιεύτηκε: 6:45 μμ Φεβρουάριος 27th, 2018  


Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.:

κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (3 τελευταίες ώρες του πρωινού και 3 πρώτες του απογευματινού προγράμματος) για την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και καλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται στην Αθήνα (13:00 στο Υπουργείο Παιδείας) και στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου 12:00) καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Παράλληλα καλεί τους τοπικούς συλλόγους όλης της χώρας να προκηρύξουν επιπλέον 3ωρη στάση εργασίας ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια.

Το αγωνιστικό αυτό βήμα δεν αποτελεί μια αποσπασματική κίνηση αλλά εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αγωνιστικού σχεδιασμού της Δ.Ο.Ε. μέσα από την ανάδειξη της ανάγκης πραγματοποίησης μόνιμων, μαζικών διορισμών μέσα από πολύμορφες δράσεις και με προοπτική, στη συνέχεια, ως επόμενο βήμα της Ομοσπονδίας και ανάλογα με τις εξελίξεις, την πραγματοποίηση απεργιακής κινητοποίησης, μετά από διαδικασίες γενικών συνελεύσεων, για όλα τα μεγάλα ζητήματα της εκπαίδευσης.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...