Home / Featured / Τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης πρόσληψης αναπληρώτριας εκπαιδευτικού

Τροποποίηση Υπουργικής Απόφασης πρόσληψης αναπληρώτριας εκπαιδευτικού

Δημοσιεύτηκε: 8:57 μμ Ιανουάριος 18th, 2018  


Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας έγινε  τροποποίηση της αριθ. …../Ε1/…… (ΑΔΑ: …) Υπουργικής Απόφασης ως προς την πρόσληψη της κ. ………. του ……….. από την Πράξη «Ενίσχυση προσχολικής εκπαίδευσης 2017-2018» στην Πράξη «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Ή/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017/18» με Κωδικό ΟΠΣ 5009808 από 1/1/2018 μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018 για εξαιρετικούς λόγους.

Ως xenesglosses.eu αναφέρουμε  ότι  σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 2, περ. 11 του Ν. 4229/2014 επιτρέπεται η διάθεση αναπληρωτών στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ:

11. Αναπληρωτές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους ή μειωμένου ωραρίου που προσλήφθηκαν στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είναι δυνατόν να διατεθούν με  απόφαση Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης εντός της Περιφέρειας, ή με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων σε άλλη περιφέρεια από αυτή που τοποθετήθηκαν για την κάλυψη επειγουσών και άμεσων αναγκών του ίδιου ή άλλων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με τη σύμφωνη γνώμη των ιδίων και των αρμοδίων περιφερειακών διευθυντών.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...