Home / Featured / Που θα είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα 26/1/2018

Που θα είναι κλειστά τα σχολεία σήμερα 26/1/2018

Δημοσιεύτηκε: 11:08 μμ Ιανουάριος 25th, 2018  


Λασίθι

Την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού σχολείου Φερμών, του Νηπιαγωγείου Φερμών, του Νηπιαγωγείου Κουτσουρά, του Γυμνασίου Κουτσουρά, του Λυκείου Μακρύ Γιαλού, του Δημοτικού σχολείου Κουτσουρά, του Νηπιαγωγείου Μακρύ Γιαλού και Δημοτικού σχολείου Μακρύ Γιαλού, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα θυελλωδών ανέμων, οι οποίοι είναι πιθανόν να αποξηλώσουν κεραμίδια από την κεραμοσκεπή στέγη των σχολικών συγκροτημάτων και άλλα αντικείμενα, για την ασφάλεια των μαθητών και προς αποφυγή ατυχημάτων.

Η Απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λασιθίου και στους Διευθυντές και Προϊσταμένες των παραπάνω σχολείων.

Δήμος Βιάννου

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή  26/01/2018, όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βιάννου,  λόγω  των έντονων καιρικών φαινομένων, των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε όλη την επικράτεια του Δήμου Βιάννου,  αλλά και για την ασφάλεια της μετακίνησης  των μαθητών της  πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και του Δημοτικού παιδικού σταθμού Βιάννου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη τα σχολεία, που δεν θα λειτουργήσουν, είναι:

-Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Άνω Βιάννου

-Γυμνάσιο – Λύκειο Βιάννου

-Δημοτικό Σχολείο  Αμιρών.

-Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Εμπάρου.

-Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Άρβης.

-Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ψαρής Φοράδος .

– Νηπιαγωγείο Καστρίου.

-Ο παιδικός σταθμός του Δήμου Βιάννου

Αιγιαλεία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και όλες οι δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγιαλείας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, όπως προβλέπει  Προεδρικό Διάταγμα  το οποίο καθιερώνει για πρώτη φορά την ημέρα αυτή ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας και ως ημέρα αργίας, προς τιμήν της επετείου της έναρξης της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας .

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο Αίγιο θα παρευρεθούν ο   Πρόεδρος  της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος   Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Δήμος ΘερμαΪκου

Ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, σήμερα Παρασκευή 26/01/2018 σε ορισμένες σχολικές μονάδες του Δήμου, λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης κατά τις ώρες από 8.00 έως 15.00, καθώς θα εκτελούνται τεχνικές εργασίες από τον ΔΕΔΔΗΕ. Τα σχολικά συγκροτήματα δεν θα λειτουργήσουν αφού χωρίς ρεύμα δεν θα υπάρχει θέρμανση.

Πρόκειται για τα σχολεία:

2ο Νηπιαγωγείο Περαίας,

2ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας,

2ο ΓΕΛ Θερμαϊκού,

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ έχουν προγραμματισθεί και για σήμερα διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Περαία,:

Από τις από 08.00΄ έως 15.00΄ για τους καταναλωτές που βρίσκονται στην Άνω Περαία και συγκεκριμένα, εκατέρωθεν της οδού Ολυμπιάδος  Κλειστό Γυμναστήριο – Λύκειο κ.λ.π.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...