Home / HEADER-NEWS / Ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Δημοσιεύτηκε: 12:22 πμ Ιανουάριος 3rd, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 4/1 και ώρα 9:00 η δημόσια διαβούλευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει επίσης διατάξεις για την οργάνωση διετών προγραμμάτων σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης στα Α.Ε.Ι., τη σύσταση Επιτροπών Ηθικής της Έρευνας σε Α.Ε.Ι. και Ερευνητικά Κέντρα, ρυθμίσεις για την έρευνα και λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, το Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί  για συμμετοχή στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις στις σχετικές ρυθμίσεις. Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 09:00΄.

Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 1061 σχόλια με τα περισσότερα εξ αυτών να αφορούν το άρθρο 2 για τις σχολές και τα Τμήματα το οποίο και συγκέντρωσε 609 σχόλια. 228 σχόλια συγκεντρώνει έως τώρα το άρθρο που αφορά τους φοιτητές.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...