Home / Featured / Μια καζούρα έγινε η αιτία να αναστατωθεί ένα ολόκληρο Λύκειο.

Μια καζούρα έγινε η αιτία να αναστατωθεί ένα ολόκληρο Λύκειο.

Δημοσιεύτηκε: 1:32 μμ Ιανουάριος 10th, 2018  


Έβαλαν κόλλα στο κάθισμα της καθηγήτριας αλλά δεν τους άρεσαν οι συνέπειες της πράξης τους:

…………………………………………………………………………………….

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση απο το site

:

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση βίωσαν οι μαθητές της  Α ´Λυκείου στο σχολείο της Επισκοπής, του δήμου Χερσονήσου,που μάλιστα προκάλεσε και σοβαρά προβλήματα υγείας σε μια μαθήτρια που φαίνεται πως στοχοποιήθηκε από μερίδα καθηγητών!

Να πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο cretalive από γονέα μαθήτριας του σχολείου:

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο τοποθετήθηκε στο σχολείο μια αναπληρώτρια καθηγήτρια που φαίνεται πως δεν είχε, λόγω και  της συμπεριφοράς της, καλή σχέση με τους μαθητές μιας τάξης του σχολείου  στην οποία έκανε μάθημα. Λίγο πριν τις γιορτές έγινε ένα περιστατικό από αυτά που συμβαίνουν στα σχολεία, με τους μαθητές να τοποθετούν κόλα στο κάθισμα της καθηγήτριας, η οποία προφανώς δεν εκτίμησε την κακή επίδειξη χιούμορ και την καζούρα από πλευράς των μαθητών και κατήγγειλε το περιστατικό στη διεύθυνση του σχολείου.

Αφού κλήθηκαν οι μαθητές και ζήτησαν συγνώμη, δόθηκαν και αμοιβαίες εξηγήσεις, με την πυροσβεστική διάθεση του Διευθυντή του σχολείου, λόγω και του γιορτινού κλίματος των γιορτών φάνηκε να κλείνει το θέμα, έκλεισαν και τα σχολεία και μαθητές και οι οικογένειες τους θεώρησαν το θέμα ως λήξαν!

Το άνοιγμα χτες όμως των σχολείων επεφύλασσε μια δυσάρεστη εξέλιξη στους μαθητές που με πρόταση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου… ξαναμπήκε το θέμα και μάλιστα πέρασαν ένας ένας όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες χωριστά από ένα ιδιότυπο δικαστήριο κεκλεισμένων των θυρών σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν ο ένοχος ή οι ένοχοι!

Μάλιστα ήταν τέτοιο η πιεστική κατάσταση που αντιμετώπισαν οι μαθητές, ώστε η πρόεδρος του ενός τμήματος του σχολείου που φαίνεται πως επειδή υπερασπίστηκε τους συμμαθητές της, ως πρόεδρος του 15μελους, στοχοποιήθηκε στην ιδιότυπη ανάκριση, ώστε επιστρέφοντας στο σπίτι της,επιβαρύνθηκε το αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με αποτέλεσμα να πέσει στο κρεββάτι και οι αγωνιούντες γονείς( που δεν είχαν καν ενημερωθεί για τα διαδραματιζόμενα ) έκπληκτοι να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί!

Η κατάσταση είναι έκρυθμη στο σχολείο αφού το περιστατικό καταγγέλθηκε ήδη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα έχει και συνέχεια αύριο στο σχολείο όπου οι γονείς θα δώσουν το παρόν για να λάβουν απαντήσεις για το πρωτόγνωρο περιστατικό ενώ όπως μας είπαν σκέφτονται να αλλάξουν και σχολείο καθώς το παιδί τους δύσκολα θα επιστρέψει στο Λύκειο Επισκοπής μετά την τραυματική εμπειρία!

Με ενδιαφέρον αναμένεται η επίσημη απάντηση από την πλευρά της Διεύθυνσης του σχολείου αλλά και της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...