Home / Featured / Ξεκινά η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Βραβείο IELTS 2018 του British Council

Ξεκινά η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Βραβείο IELTS 2018 του British Council

Δημοσιεύτηκε: 1:17 μμ Ιανουάριος 23rd, 2018  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινά η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Βραβείο IELTS 2018 του British Council

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2018 – Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το British Council, ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, ανακοινώνει την έναρξη της υποβολής υποψηφιοτήτων για το British Council Βραβείο IELTS 2017.

Το βραβείο είναι μια πρωτοβουλία του British Council, που στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη ενός ανθρώπου με ισχυρό κίνητρο να αναπτύξει τις δεξιότητες του και να πετύχει στην επαγγελματική του πορεία. Παράλληλα, το βραβείο απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που θα αποκτήσουν για να συνεισφέρουν ενεργά στην κοινωνία.

Ο νικητής θα λάβει βραβείο αξίας έως 10.000 λίρες Αγγλίας για την κάλυψη των διδάκτρων ενός πτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών σε ίδρυμα μεταλυκειακής εκπαίδευσης ή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, το οποίο δέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής. Η συνεχώς αυξανόμενη αναγνώριση των εξετάσεων IELTS σε παγκόσμιο επίπεδο σηματοδοτεί πολλαπλές επιλογές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τους υποψήφιους του βραβείου.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί απευθείας στον εκπαιδευτικό οργανισμό στον οποίο θα φοιτήσει ο νικητής και θα καλύπτει τις ανάγκες του διδακτικού έτους 2018 -2019. Από τις 15 Δεκεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης στην ιστοσελίδα του οργανισμού.  Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι στις 4 Ιουνίου 2018.

Το British Council,  είναι περήφανος συνιδιοκτήτης του IELTS και διενεργεί τις εξετάσεις για πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Με σύνθημα ‘Get there with the British Council, apply for the IELTS Award 2018’, καλεί τους υποψηφίους να συμμετάσχουν στη διαδικασία των αιτήσεων για το βραβείο που μπορεί να τους αλλάξει τη ζωή.

Η εμπειρία του οργανισμού κάνει τις εξετάσεις IELTS με το British Council να ξεχωρίζουν λόγω της μακροχρόνιας εξειδίκευσης, της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης που βασίζεται στις ανάγκες των υποψηφίων, του αποκλειστικού υλικού προετοιμασίας, της πλήρους υποστήριξης σπουδών αλλά και της συνεχούς, πολυετούς στήριξης σε σχολεία και καθηγητές. Μέσω του διαδικτυακού μαθήματος προετοιμασίας “Road to IELTS”, το British Council, προσφέρει δωρεάν στους υποψήφιους τη δυνατότητα να εξασκηθούν πριν από τις εξετάσεις τους στα 4 μέρη της εξέτασης IELTS. Επίσης, με μια σειρά από εργαλεία όπως εφαρμογές, βίντεο και e-books, ο δρόμος προς την επιτυχία στις εξετάσεις γίνεται πιο διαδραστικός και προσιτός. Επιπλέον, το British Council, δίνει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να διαλέξουν την ημερομηνία εξέτασης που τους ταιριάζει με την πληθώρα ημερομηνιών που προσφέρει τις εξετάσεις IELTS σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα.

Το British Council, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1939, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων. Συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας – Υπουργεία, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, ενώ επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς: Αγγλικά, εκπαίδευση & κοινωνία, και τέχνες.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...