Τελευταία Νέα

Friday, 02/23/18, 20:56Ο Κώστας Γαβρόγλου για συγχωνεύσεις και ολιγοθέσια σχολεία

Δημοσιεύτηκε:

11:58 μμ Ιανουάριος 22nd, 2018

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Καταρχήν να πούμε ότι μέχρι το 2015 έγινα περίπου 2.000 συγχωνεύσεις ενώ η δική μας κυβέρνηση έχει μια συνειδητή πολιτική να μην προχωρά σε συγχωνεύσεις που υλοποιούνται κεντρικά. Οι συγχωνεύσεις για να υλοποιηθούν πρέπει να μας έρθει μια πρόταση από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και τον Περιφερειακό. Οτιδήποτε σκεφτόμαστε να κάνουμε είναι μετά από υπόδειξη ανθρώπων που κατεξοχήν γνωρίζουν αυτά τα προβλήματα, ο Διευθυντής του σχολείου, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και ο Περιφερειακός Διευθυντής.

Αυτά ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας σε απάντηση του στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.Νικολάου Μωραΐτη  σχετικά με τη συγχώνευση 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας.

Στη δευτερολογία του Υπουργός τόνισε ότι τα ολιγοθέσια σχολεία είναι επιλογή της κυβέρνησης να τα ενισχύσει. Τα ολιγοθέσια δεν καταργούνται, ενισχύονται και πρέπει να ενισχυθούν. Δεν είναι δευτερεύοντα σχολεία δήλωσε ο Κώστας Γαβρόγλου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  1 στους 3 δεν ανέλαβε υπηρεσία στην Α φάση προσλήψεων φιλολόγων για τις ΤΥ
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

450 ευρώ τα τέλη παρακολούθησης για τα προγράμματα Διδακτικής Ξένων Γλωσσών για χορήγηση επάρκειας για τη διδασκαλία ξένης γλώσσας σε κέντρα ξένων γλωσσών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι εγκριτικές αποφάσεις των Προγραμμάτων  Διδακτικής ...

Μοιράσου!