Home / Featured / Για ποιες προκηρύξεις που ενδιαφέρουν εκπαιδευτικούς τρέχουν οι προθεσμίες

Για ποιες προκηρύξεις που ενδιαφέρουν εκπαιδευτικούς τρέχουν οι προθεσμίες

Δημοσιεύτηκε: 6:31 μμ Ιανουάριος 13th, 2018  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ενεργές προκηρύξεις για προσλήψεις σε Δήμους που ενδιαφέρουν εκπαιδευτικούς:

Προκήρυξη πρόσληψης Ειδικού Παιδαγωγού

Ο ∆ΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση της ∆ράσης «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράµµατος στο ∆ήµο Λαρισαίων, που εδρεύει στη Λάρισα και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2018/01/prokiryksi-gia-proslipsi-eidikou-paidagogou-2/

Προκήρυξη για πρόσληψη νηπιαγωγού-βρεφονηπιοκόμου

Ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών, συνολικά δυο ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών στο Αυτοτελές Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Παιδικός Σταθμός Λιτοχώρου):

100 ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 1

101 ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 1

ΣΥΝΟΛΟ 2

Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2018/01/proslipsi-nipiagogou-kai-vrefonipiokomou/

Προκήρυξη για πρόσληψη 3 νηπιαγωγών

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ» ανακοινώνει την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού (μερικής απασχόλησης) για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δημοτικού Νομικού Προσώπου, που εδρεύει στο Βελεστίνο Μαγνησίας, για το σχολικό έτος 2017 – 2018, με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), συνολικού αριθμού 3 (Τριών) ατόμων, για την εξής ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα τυπικά και ειδικά προσόντα:

Νηπιαγωγοί: 3

Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2018/01/prokiryksi-gia-proslipsi-3-nipiagogon/

Προκήρυξη για πρόσληψη δασκάλου γλυπτικής και ζωγραφικής

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ -ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν Εικαστικό (Δάσκαλο Γλυπτικής) και ένα Δάσκαλο Ζωγραφικής, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Διδασκαλία Εικαστικών Τεχνών», συνολικής διάρκειας έως (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης.

Περισσότερα

Προκήρυξη για πρόσληψη πτυχιούχων φυσικής αγωγής και δασκάλων μουσικής, ζωγραφικής , θεάτρου κλπ

ο Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ («Κ.Α.Π.ΠΑ.») ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά είκοσι (20) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση «Κ.Α.Π.ΠΑ.» Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Πολιτιστικές Δραστηριότητες» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα  απαιτούμενα  (τυπικά  και   τυχόν   πρόσθετα)   προσόντα   (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Διαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2018/01/proslipseis-ptychiouchon-fysikis-agogis-kai-daskalon-mousikis/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...