Home / Featured / Έως το τέλος της εβδομάδας προσλήψεις για αναπληρωτές που δεν ανέλαβαν υπηρεσία. Λίγες οι προσλήψεις τον Φεβρουάριο

Έως το τέλος της εβδομάδας προσλήψεις για αναπληρωτές που δεν ανέλαβαν υπηρεσία. Λίγες οι προσλήψεις τον Φεβρουάριο

Δημοσιεύτηκε: 4:15 μμ Ιανουάριος 29th, 2018  


Συνάδελφοι αντιπροσωπεία του ΠΣΑΕΠ παρευρέθηκε σήμερα στο Υπουργείο και ενημερώθηκε για τα παρακάτω:

  • Σύντομα θα εκδοθεί εγκύκλιος που θα αναφέρεται στις υπερωρίες των αναπληρωτών. Η εγκύκλιος αυτή θα αφορά ΟΛΟΥΣ τους αναπληρωτές που εργάζονται υπερωριακά και θα διασφαλίζει ότι θα πληρωθούν τις υπερωρίες τους από τον Σεπτέμβριο.
  • Μέχρι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική φάση πρόσληψης για τους αναπληρωτές που δεν ανέλαβαν υπηρεσία τον Ιανουάριο.
  •  Μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουμε μικρές σε αριθμό προσλήψεις σε όλες τις δομές της α/θμιας (γενική, ειδική, ΖΕΠ, ΔΥΕΠ), χωρίς να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των προσλήψεων ούτε και η κατανομή.
    Συγκεκριμένα πληροφορηθήκαμε ότι, εκτός από τα κενά της γενικής που θα καλυφθούν, μέσα στον Φεβρουάριο αναμένουμε μία μικρή φάση παράλληλης στήριξης. Όπως αναφέραμε, πιθανότατα μέσα στο Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις ΖΕΠ και στη συνέχεια ΔΥΕΠ αφού αναμένεται η έκδοση Κ.Υ.Α.Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε

ΠΣΑΕΠ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...