Home / Featured / Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στo Διεθνές Εμπόριο και τη Ναυτιλιακή Διοίκηση αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στo Διεθνές Εμπόριο και τη Ναυτιλιακή Διοίκηση αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Δημοσιεύτηκε: 8:52 μμ Ιανουάριος 18th, 2018  


Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στo Διεθνές Εμπόριο και τη Ναυτιλιακή Διοίκηση αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.

Για αιώνες, η διεθνής ναυτιλία αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην ανάπτυξη του διεθνούς εμπορίου. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του μειωμένου κόστους μεταφοράς, της οικονομικής ανάπτυξης και της παγκοσμιοποίησης , είναι σε μια συνεχή κίνηση καθώς τα δίκτυα της εφοδιαστικής αλυσίδας εξελίσσονται αδιάκοπα. Αυτά τα στοιχεία, η ναυτιλία, τα μοτίβα του εμπορίου και η οργάνωση είναι οι βασικές αρχές του προγράμματος ενώ οι νομικές οικονομικές και διοικητικές πλευρές του εμπορίου και της μεταφοράς διαμορφώνουν το εποικοδόμημα.

Το μάθημα παρέχει μια περιεκτική ενοποιημένη ανασκόπηση των υποχρεωτικών μαθημάτων που είναι σημαντικά για μια ολοκληρωμένη κατανόηση του διεθνούς εμπορίου και της μεταφοράς. Ειδικότερα, το μάθημα στοχεύει στην ανάπτυξη των γενικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται από τους διαχειριστές που εργάζονται στο τομέα τους διεθνούς εμπορίου και της ναυτιλιακής επιχείρησης , στην ανάπτυξη κριτικών αναλυτικών δραστηριοτήτων που εφαρμόζονται στις προκλήσεις που συναντιούνται συνεχώς.

Η διεπιστημονική φύση του προγράμματος προετοιμάζει τους μαθητές σαν μελλοντικούς επαγγελματίες που μπορούν να λειτουργήσουν ικανοποιητικά σε ένα περίπλοκο εργασιακό περιβάλλον της διεθνούς αγοράς. Η ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων εντός του δυναμικού εμπορίου και της ναυτιλιακής βιομηχανίας αλλά και των διάφορων τομέων του, αποτελούνται από εκατοντάδες μεγάλες μεσαίες και μικρές εταιρίες που κάνουν δυνατή αυτήν την επιλογή.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν μια ποικιλία επιλογών καριέρας, συμπεριλαμβανομένου τις επιχειρήσεις εισαγωγής και εξαγωγής , τη διαχείριση πλοίου, την εμπορική διαχείριση , την ασφάλιση , την προώθηση του ναύλου, τη μεταφορά, την επιμελητεία, το πρακτορείου του λιμανιού, του εμπορίου, τα οικονομικά του πλοίου, τους ναυτιλιακούς κανονισμούς καθώς επίσης άλλα διοικητικά πόστα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή του προγράμματος μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.edu.gr) είτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα στα τηλέφωνα 210-3311288 & 210-3828000.

Πανεπιστήμιο FREDERICK. Το κοντινό μεγάλο σου βήμα.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...