Τελευταία Νέα

Saturday, 05/26/18, 02:19Με δύο γραμμές οι εκπαιδευτικοί για την αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων

Δημοσιεύτηκε:

12:50 μμ Ιανουάριος 17th, 2018
ΜΕ ΔΥΟ γραμμές κατεβαίνουν στη διαπραγμάτευση για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων οι εκπαιδευτικοί.
Σε αντίθεση με την ΟΛΜΕ, που αντέδρασε έντονα στη μοριοδότηση των σχολείων έτσι όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, η Διδασκαλική Ομοσπονδία εκτίμησε ότι η πρόταση έχει μεν προβλήματα, λάθη και σημεία που χρήζουν επανεκτίμησης, αλλά μπορεί να αποτελέσει τη βάση μιας σοβαρής συζήτησης.
Το υπουργείο Παιδείας έσπευσε να απονείμει εύσημα στη ΔΟΕ και με ανακοίνωση χαρακτήρισε θετική τη στάση του συνδικαλιστικού οργάνου των δασκάλων, καλώντας τη Διδασκαλική Ομοσπονδία να υποβάλει τη διαμορφωμένη τελική πρότασή της.
Η κατάταξη.
Η κατάταξη των σχολείων γίνεται με βάση τον πληθυσμό της έδρας των σχολείων, τις συνθήκες διαβίωσης εκεί των εκπαιδευτικών, την οργανικότητα, την απόστασή τους από την έδρα του νομού, τις συγκοινωνιακές συνθήκες, το υψόμετρο.
Επιπλέον, μοριοδοτούνται με 14 μόρια τα μονοθέσια και τα διθέσια δημοτικά σχολεία, που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτα και κατατάσσονται στην κατηγορία ΙΓ. Τα δημοτικά κατατάσσονται σε 13 κατηγορίες και τα γυμνάσια λύκεια σε 12 κατηγορίες.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  1067 θέσεις στα νέα 71 ΚΕΣΥ έναντι 615 των 62 ΚΕΔΔΥ
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας

Δυνατότητα εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης  (ν. 4369/2016) των ...

Μοιράσου!