Τελευταία Νέα

Monday, 01/22/18, 06:38Άμεσα πιλοτική – πρότυπη δίκη στο ΣτΕ για το 36μηνο και προδικαστικό ερώτημα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Δημοσιεύτηκε:

6:59 μμ Ιανουάριος 8th, 2018

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗΣ

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι.

Με την παρούσα και αναφορικά με την υπόθεση της διεκδίκησης διορισμού σας βάσει «36μήνης προϋπηρεσίας» σας ενημερώνουμε ότι υπεβλήθη από το γραφείο μας στον κ. Πρόεδρο του ΣτΕ αίτημα προκειμένου να εισαχθεί η υπόθεση άμεσα στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου μέσω του θεσμού της πιλοτικής – πρότυπης δίκης λόγω μείζονος σπουδαιότητας, κάτι στο οποίο μάλιστα έχει ήδη συμφωνήσει διά της πληρεξούσιάς του και το ίδιο το Υπουργείο.

Θα λάβετε σύντομα ενημέρωση για τον ορισμό δικασίμου, η οποία, θεωρούμε, με βάση αντίστοιχες περιπτώσεις, ότι θα είναι εντός του 2018.

Στην περίπτωση αυτή επίκειται να ανασταλούν όλες οι δίκες στα Εφετεία μέχρι να διεξαχθεί η δίκη στο ΣτΕ.

Αυτονόητα η εξέλιξη αυτή μας θα μας ωφελήσει άμεσα και την επιδιώξαμε, καθώς στόχος μας είναι η ταχεία εκδίκαση και ευόδωση της υπόθεσης.

Στα πλαίσια αυτά θα επιδιώξουμε να σταλεί προδικαστικό ερώτημα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ως δηλαδή είχε γίνει και σε Ιταλία και Κύπρο, με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Αθήνα, 8/1/2018

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Προκήρυξη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΔΒΜ της Σιβιτανίδειου
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικούς μέσω της μηχανής αναζήτησης του ΟΑΕΔ

Μέσω της μηχανής αναζήτησης του ΟΑΕΔ προσφέρονται θέσεις εργασίας σε πολλές ειδικότητες. ...

Μοιράσου!