Τελευταία Νέα

Tuesday, 04/24/18, 19:47Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια 2 εταιρειών για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Δημοσιεύτηκε:

10:43 μμ Δεκέμβριος 14th, 2017

Έκπτωση σε ακτοπλοϊκά!

Καλησπέρα.. σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τα κεντρικά γραφεία της ΑΝΕΚ και της BLUE STAR FERRIES, σχετικά με το αν οι εταιρείες θα προχωρήσουν σε κάποια οικονομική ρύθμιση για την περίοδο των εορτών, παρέχεται 50 % έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ εκπαιδευτικούς που θα μετακινηθούν με τα δρομολόγια των εν λόγω εταιρειών.

Η έκπτωση ισχύει τόσο για τα ατομικά εισιτήρια όσο και για των αυτοκινήτων.

Συνεπώς, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει ένα χαρτί από το/τη διευθυντή/τρια της σχολικής μονάδας που υπηρετεί και να το καταθέσει στο πρακτορείο που θα βγάλει το εισιτήριο.

Η έκπτωση ισχύει για τα δρομολόγια από 20-12 (για την ΑΝΕΚ από 22-12) μέχρι και 08-01.

Μπιμπισίδης Σάκης
Αντιπρόεδρος συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ρεθύμνου

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Δημήτρης Τσιριγώτης:Γονείς-φίλοι με τα παιδιά τους. Τα παιδιά τα ρώτησαν;
          

     

2 Σχόλια

  1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΜΠΑΡΤΖΗΣ

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ 25 ΔΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΩΣΗ!!!!

  2. Αυτό με την τάχα έκπτωση είναι μούφα, διότι, αν πας τελευταία στιγμή να κλείσεις εισιτήριο και ειδικά καμπίνα, δε θα βρεις θέση ούτε στην προπέλα! Έχω χάσει δυο εισιτήρια, εξαιτίας αυτής της απάτης. Την πρώτη φορά το είχα κλείσει και βγήκε τελευταία στιγμή η ανακοίνωση για την έκπτωση, η οποία μεταφέρθηκε στο επόμενο εισιτήριο, άρα ουσιαστικά το πρώτο το πλήρωσα κανονικότατα! Επιπλέον, βρήκα με τα χίλια ζόρια θέση σε καρέκλα. Ας σταματήσει, λοιπόν, το δούλεμα ότι τάχα μας συμπονούν και μας συνδράμουν. Το καλοκαίρι που θα φύγω μια για πάντα, πάλι θα το πληρώσω κανονικά, αφού δε θα έχει νόημα να μεταφερθεί η έκπτωση στο επόμενο εισιτήριο, εφόσον δε θα ξαναταξιδέψω. Στην Ελλάδα της πουστιάς και της απάτης δεν υπάρχουν κινήσεις αλτρουισμού και συμπαράστασης! Ας φροντίσει το σφαγείο που λέγεται ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, να μη μας εξορίζει στα κατσικονήσια, για να βολεύει στις κορυφές των πινάκων τον κάθε βολεμένο πρώην ιδιωτικό και ΣΙΑ!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

“Big Brother” για τα φροντιστήρια στο Υπουργείο Παιδείας

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Διάταξη με την οποία προβλέπεται η ίδρυση πληροφοριακού συστήματος για ...

Μοιράσου!