Τελευταία Νέα

Thursday, 12/14/17, 10:39Τι έγινε στις δύο συναντήσεις της ΠΕΣΣ με ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Δημοσιεύτηκε:

6:51 μμ Δεκέμβριος 7th, 2017

Στο πλαίσιο των επαφών  της ΠΕΣΣ με τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες  την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε   συνάντηση με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. Αντικείμενο  της συνάντησης εργασίας  αποτέλεσε η Πρόταση του Υπουργείου σχετικά με τις Δομές Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου.

Στη  συζήτηση, που έγινε σε συναινετικό  κλίμα, εκτέθηκαν εκατέρωθεν οι απόψεις και διαπιστώθηκε ότι στο  σημαντικό και πολύπλοκο  ζήτημα που αφορά  στην υποστήριξη  του εκπαιδευτικού έργου υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολλά σημεία.  Επιπρόσθετα, τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης του διαλόγου  με στόχο την ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών,  ιδιαίτερα σε μια κρίσιμη περίοδο, για τη βελτιστοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη στήριξη των εκπαιδευτικών.

Το ΔΣ της ΠΕΣΣ  την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποίησε συνάντηση με το ΔΣ της ΔΟΕ  με αφορμή την πρόταση του υπουργείου για τις Δομές Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου.

Στη συνάντηση,  που πραγματοποιήθηκε  σε εξαιρετικό κλίμα, έγινε διεξοδική συζήτηση πάνω  στο  ζήτημα αυτό και διατυπώθηκαν έντονοι προβληματισμοί για την αποτελεσματικότητα του εν λόγω σχεδίου.

Επιπρόσθετα,  τονίστηκε η ανάγκη  συνέχισης των επαφών ΠΕΣΣ και ΔΟΕ  με στόχο  την αποτροπή  ρυθμίσεων που  θα δυσχεράνουν το εκπαιδευτικό έργο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  127 Τάξεις Υποδοχής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση θα φέρουν προσλήψεις αναπληρωτών
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Η Παν. Ένωση Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων για τη δράση “Η τσάντα στο σχολείο”

Αθήνα, 13-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 65 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ...

Μοιράσου!