Home / HEADER-NEWS / Ανακοίνωση της Ενωτικής Αριστερής Πρωτοβουλίας σχετικά με το σχέδιο Υπ. Απόφασης για τη λειτουργία των σχολείων Δ.Ε (γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ)

Ανακοίνωση της Ενωτικής Αριστερής Πρωτοβουλίας σχετικά με το σχέδιο Υπ. Απόφασης για τη λειτουργία των σχολείων Δ.Ε (γυμνάσια, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ)

Δημοσιεύτηκε: 12:48 μμ Δεκέμβριος 4th, 2017  


Το σχέδιο Υ.Α του Υπουργείου Παιδείας  για τη λειτουργία των σχολείων της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (γυμνάσια, λύκεια, ΕΠΑΛ) όχι μόνο διατηρεί αλώβητο το αυταρχικό Π.Δ104/1979, αλλά προωθεί ακόμη πιο αντιδραστικές, αυταρχικές ρυθμίσεις και ασφυκτικό πλαίσιο λειτουργίας των σχολείων για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Κατά την προσφιλή και προβλέψιμη πλέον επικοινωνιακή του γραμμή, το Υπουργείο Παιδείας έδωσε μία εβδομάδα περιθώριο για διαδικτυακό διάλογο, προκειμένου να νομιμοποιήσει την Υπουργική απόφαση που ετοιμάζει στα πλαίσια των  δεσμεύσεών  του προς τους υπερεθνικούς οργανισμούς ΟΟΣΑ,Ε.Ε, ΔΝΤ αλλά και ΣΕΒ, για ένα σχολείο της αγοράς, φθηνό, μικρό, ευέλικτο, με βασικά εργαλεία την αυτονομία και την αξιολόγηση.

Για την ΕΑΠ

Άννα Μπαχτή

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...