Τελευταία Νέα

Sunday, 03/18/18, 01:46Πρόσληψη 3 αναπληρωτών

Δημοσιεύτηκε:

11:34 μμ Νοεμβρίου 18th, 2017

Υπεγράφη από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου η απόφαση πρόσληψης τριών εκπαιδευτικών, κλάδου ΠΕ02-Φιλολόγων, ως προσωρινές αναπληρώτριες πλήρους ωραρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για να καλύψουν διδακτικές ανάγκες σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου λέει:

Ειδικά για τις τρεις εκπαιδευτικούς, το Υπουργείο αποφάσισε να ανταποκριθεί με ευαισθησία στο αίτημά τους και να δεχτεί κατ’ εξαίρεση τα πιστοποιητικά ΚΕΠΑ, τα οποία είχαν προσκομίσει στην υπηρεσία εκτός προθεσμιών και μετά την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης ανάκλησης της πρόσληψής τους.

* Να τονίσουμε ότι η ευαισθησία του Υπουργείου προκλήθηκε κατόπιν εορτής, αφού τις απέλυσε και μετά από καταιγίδα διαμαρτυριών πολλών φορέων της εκπαίδευσης, συλλόγων και από τις κινητοποίησεις τους.

Προσλαμβάνουμε τρεις (3) εκπαιδευτικούς, κλάδου ΠΕ02-Φιλολόγων, ως προσωρινές αναπληρώτριες πλήρους ωραρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για να καλύψουν διδακτικές ανάγκες των σχολείων των περιοχών πρόσληψης Β/θμιας Εκπ/σης, όπως αυτές αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

Α/Α ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡ. ΚΛΑΔΟΣ ΠΙΝΑ-

ΚΑΣ

ΤΡΙΤΕ-

ΚΝΟΣ

ΣΕΙΡΑ

ΠΙΝΑΚΑ

ΜΟΡΙΑ

ΠΙΝΑΚΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

1 ΠΕ02 Β ΟΧΙ Β-ΚΑΒΑΛΑΣ
2 ΠΕ02 Β ΟΧΙ Β-Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ
3 ΠΕ02 Β ΟΧΙ Β-ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι προσλαμβανόμενες οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, όπου θα τοποθετηθούν, με απόφαση των οικείων Διευθυντών Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής πρόσληψής τους, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018.

Στην ουσία πρόκειται για την επαναπρόσληψη 3 εκπαιδευτικών με κοινωνικά κριτήρια ΑΜΕΑ τις οποίες το υπουργείο είχε απολύσει λόγω μη προσκόμισης των πιστοποιητικών ΚΕΠΑ με ευθύνη του ίδιου του κρατικού φορέα.

Xenesglosses:

Για λόγους προστασίας και σεβασμού των προσωπικών δεδομένων αφού αφορούν αναπληρωτές με προβλήματα υγείας δεν αναγράφουμε ονόματα των αναπληρωτών τα οποία υπάρχουν στην απόφαση.

 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αναπληρωτές-εκπαιδευτικοί ετών 60 στα σχολεία
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Κανένας μόνιμος διορισμός και την επόμενη σχολική χρονιά είπε ο Γαβρόγλου

Αρ. Πρωτ. 572 Αθήνα 17/3/2018Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.   Για τη ...

Μοιράσου!