Home / HEADER-NEWS / Προσλήψεις εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής

Προσλήψεις εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής

Δημοσιεύτηκε: 9:46 μμ Νοέμβριος 9th, 2017  


Το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων προτίθεται να προσλάβει δέκα (10) Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με κύρια ειδικότητα : Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Ενόργανη, Αντισφαίριση, Κλασικός Αθλητισμός (Στίβος), Μαζικό αθλητισμό, Ειδική αγωγή με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αντιμισθία έως οκτώ μήνες (8), προκειμένου να λειτουργήσει τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία γίνονται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, περιόδου 2017-2018.

Τα προγράμματα στα οποία θα ασχοληθούν οι ανωτέρω ΚΦΑ θα είναι:

α) «άθληση και γυναίκα»

β) «άσκηση στην προσχολική ηλικία»

γ) «άσκηση ενηλίκων»

δ) «παιδί και αθλητισμός»

ε) «άσκηση στην εφηβική ηλικία»

στ) «άσκηση στην Τρίτη ηλικία»

ζ) «ειδική αγωγή»

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: 

1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής

2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή με-ταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή. Επίσης να δηλώνεται ότι :

  • Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα.
  • Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
  • Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

4. Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

7. Βεβαίωση του Δήμου περί μονίμου κατοικίας.

8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.

9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με δικαιολογητικά) στο ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων», δ/νση Ολυμπιονικών & Σπ.Λούη, Βριλήσσια καθημερινά 09:00-13:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 8101510, κ. Γεωργιάδης Νικόλαος. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης (10) ημέρες από την δημοσίευση στις εφημερίδες, και συγκεκριμένα από 10/11/2017 έως 20/11/2017


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...