Τελευταία Νέα

Κυριακή, 20/06/2021, 12:45


Home / Featured / Προσλήψεις αναπληρωτών Δ.Ε. στην Παράλληλη Στήριξη

Προσλήψεις αναπληρωτών Δ.Ε. στην Παράλληλη Στήριξη

Δημοσιεύτηκε: 11:30 μμ Νοέμβριος 6th, 2017  


Προσλήψεις 210 εκπαιδευτικών κλάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης στην ΕΑΕ, ως προσωρινών αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2017-2018.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2017-2018, προσλαμβάνονται210 εκπαιδευτικοί ΕΑΕ κλάδων ΠΕ02.ΕΑΕ, ΠΕ03.ΕΑΕ και ΠΕ04.ΕΑΕ, ως προσωρινοί αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2017/18» με κωδικό ΟΠΣ 5009815 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πανελλήνιες 2021: Ποιοι υποψήφιοι δικαιούνται αποζημίωση 350 ευρώ

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση των Προϊσταμένων των οικείων Δ/νσεων σε σχολικές μονάδες της περιοχής που προσλήφθηκαν για την παράλληλη στήριξη-συνεκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους (2017-2018) βάσει των ισχυουσών διατάξεων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τα μέτρα που ισχύουν για ΑΕΙ, Φροντιστήρια, ΚΞΓ, εκδηλώσεις αποφοίτησης μαθητών και ορκωμοσίας φοιτητών

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ


 

9 Σχόλια

  1. Περιμένουμε άλλες προσλήψεις; Τελείωσαν οι πιστώσεις

  2. Περιμένουμε άλλες προσλήψεις? Τελείωσαν οι πιστώσεις? Θα διαθέσει χρήματα από ΠΔΕ?

  3. Πότε περίπου θα τις κάνει, ξέρετε? Πιθανόν να έχει και ειδική?
    Ευχαριστώ πολύ κ συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις..

  4. Συγνώμη και πάλι, εννοούσα αν θα κάνει ειδική μετά τις σημερινές προσλήψεις.
    Ξέρετε?

  5. Ευχαριστώ πολύ και πάλι

  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 Η 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΤΟΥς ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥς ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗς ΕΙΝΑΙ Η ΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ? ΜΗΠΩς ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ?

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών ...