Home / Featured / Πανεπιστήμιο FREDERICK – Παρουσίαση Ακαδημίας Ρομποτικής

Πανεπιστήμιο FREDERICK – Παρουσίαση Ακαδημίας Ρομποτικής

Δημοσιεύτηκε: 5:46 μμ Νοέμβριος 13th, 2017  


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Πανεπιστήμιο FREDERICK της Κύπρου, μετά από πολυετή έρευνα και εκπαιδευτική δραστηριότητα, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το θαυμαστό κόσμο της Ρομποτικής. Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Παρουσίαση Ακαδημίας Ρομποτικής» του Πανεπιστημίου FREDERICK, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Τιτάνια το διήμερο 1/12/2017 και 2/12/2017.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εισηγητές της Ακαδημίας του Πανεπιστημίου θα παρουσιάσουν αναλυτικά στοιχεία που αφορούν στη φιλοσοφία του προγράμματος που έχει αναπτυχθεί, τους εκπαιδευτικούς του σκοπούς και στόχους ενώ παράλληλα θα αναλύσουν το περιεχόμενο του εκπαιδεύοντας τους παρευρισκόμενους έτσι ώστε και εκείνοι με τη σειρά τους να εντρυφήσουν τους λιλιπούτειους μαθητές στο μαγικό κόσμο της Ρομποτικής. Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εκπαιδευτές θα πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές της Ακαδημίας Ρομποτικής λαμβάνοντας την αντίστοιχη πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο FREDERICK και τη UNICERT.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.unicert.gr & www.frederick.edu.gr

 

 

 

Παπάζογλου Κωνσταντίνος

Δ/ντής Πωλήσεων

UNICERT

T 210 380 11 30

M 6974 722 472


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...