Home / Featured / Κλειστά σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν αύριο 17/11 λόγω κακοκαιρίας (συνεχής ενημέρωση)

Κλειστά σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν αύριο 17/11 λόγω κακοκαιρίας (συνεχής ενημέρωση)

Δημοσιεύτηκε: 11:59 μμ Νοέμβριος 16th, 2017  


Κλειστές θα παραμείνουν ορισμένες σχολικές μονάδες στο νομό Λάρισας, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Σήμερα, δεν λειτούργησε το δημοτικό σχολείο στο Βλαχογιάννι της Ελασσόνας, για προληπτικούς λόγους και για την ασφάλεια των μαθητών.

Επίσης σήμερα, λόγω ροής νερού μέσα στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, σταμάτησαν τα μαθήματα.  Για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν αύριο και τα δημοτικά σχολεία στη Μελιβοία και στο Στόμιο, του Δήμου Αγιάς, καθώς και τα νηπιαγωγεία σε Στόμιο, Αγιόκαμπο, Μελιβοία.

πηγή: http://www.alphatv.gr/

Την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, αποφάσισαν οι δήμαρχοι των τριών νησιών, λόγω έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Ο Δήμος Ζακύνθου κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να μην βγάζουν σκουπίδια στους δρόμους, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση, και ανακοίνωσε ότι θέτει το προσωπικό του σε επιφυλακή έως την Κυριακή.

Πηγή: http://www.skai.gr/

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αποφάσεων των Δήμων, Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού αύριο 17-11-2017 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητας της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.
Ακόμη για σήμερα 16-11-2017 και αύριο 17-11-2017 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι Εσπερινές σχολικές μονάδες, Εσπερινό Γ/σιο Κατερίνης, Εσπερινό ΓΕΛ Κατερίνης και Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης.

ΔΙΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Βέροια

Με απόφαση του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη για το υπόλοιπο της Πέμπτης 16/11/2017, διακόπτονται τα μαθήματα , στις σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία και δημοτικά, γυμνάσια και γυμνάσια με λυκειακές τάξεις) των Τ.Κ. Βεργίνας, Ριζωμάτων, του Δήμου Βέροιας.

Δυτική Αττική – Πειραιάς

Τέλος, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο όλα τα σχολεία της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Με απόφαση του αρμόδιου  αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, που κοινοποιήθηκε πριν λίγο στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής γνωστοποιείται η “διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που προκύπτουν από τα ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις πλημμύρες) και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών”.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου μετά από απόφαση του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, 10 σχολεία Α΄/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Πειραιά, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. Τα σχολεία είναι: 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Πειραιά, 2ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 12ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 13ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 17ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 31ο Νηπιαγωγείο Πειραιά, 41ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 44ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 56ο Νηπιαγωγείο Πειραιά.

Ολη η Περιφέρεια Αττικής

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά αύριο όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής. Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

Αιτία για την απόφαση να μείνουν κλειστά τα σχολεία είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν σε όλη σχεδόν τη χώρα την Παρασκευή, με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους. Από την αρχή του 24ωρου έως και το μεσημέρι αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε όλα τα ηπειρωτικά, το Ιόνιο, και το Αιγαίο με εξαίρεση τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου αναμένονται μόνο ασθενείς τοπικές βροχές.

Πιο πριν είχε ανακοινωθεί για Αθήνα

Αθήνα

33ο δημοτικό, 122ο και 123ο νηπιαγωγείο,105ο δημοτικό, 25ο και 138ο νηπιαγωγεία, 102ο δημοτικό , 134ο δημοτικό και 108ο και 5ο νηπιαγωγείο, 29ο δημοτικό, 172ο δημοτικό, 14ο δημοτικό και 14ο νηπιαγωγείο, 36ο δημοτικό και 82ο νηπιαγωγείο, 56ο δημοτικό και 83ο νηπιαγωγείο, 66ο δημοτικό και 134ο νηπιαγωγείο, 60ο δημοτικό και 130ο νηπιαγωγείο,162ο δημοτικό και 115ο νηπιαγωγείο, 58ο δημοτικό και 61ο νηπιαγωγείο Αθήνας, 111ο δημοτικό και 120ο νηπιαγωγείο, 3ο και 9ο ΕΠΑΛ, 2ο μουσικό γυμνάσιο, 66ο γυμνάσιο Αθήνας, 38ο γυμνάσιο και 38ο ΓΕΛ, 24ο γυμνάσιο και 24ο λύκειο, 23ο γυμνάσιο, 39ο γυμνάσιο και 39ο ΓΕΛ, 72ο γυμνάσιο και 2ο ΕΠΑΛ.

Ανατολική Αττική

Λόγω της επιδείνωσης του καιρού και των ακραίων καιρικών φαινομένων, αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, όλα τα σχολεία της Ανατολικής Αττικής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), θα παραμείνουν κλειστά.

Aίγινα

Κλειστά όλα τα σχολεία

Λακωνία

Με απόφαση του δημάρχου Ευρώτα κλειστές θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 17/11 όλες οι σχολικές μονάδες του δήμου, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή.

πηγή: http://laconialive.gr

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...