Τελευταία Νέα

Πέμπτη, 17/06/2021, 05:17


Home / HEADER-NEWS / Ημερίδες Επιμόρφωσης σε Βόλο, Αθήνα και Ιωάννινα από τον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.

Ημερίδες Επιμόρφωσης σε Βόλο, Αθήνα και Ιωάννινα από τον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.

Δημοσιεύτηκε: 7:31 πμ Νοέμβριος 15th, 2017  


Αγαπητοί συνάδελφοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πανελλήνιος Συλλόγος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου διοργανώνει τρείς ημερίδες επιμόρφωσης των οποίων τα προγράμματα θα βρείτε συνημμένα.

Η πρώτη είναι με τη συνεργασία του Μορφωτικού Τμήματος της Γαλλικής Πρεσβείας» και την ευγενή υποστήριξη της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου,  « Ο Άγιος Ιωσήφ»  το Σάββατο 25 Νοεμβρίου  2017 στην Ελληνογαλλική Σχολής Βόλου,  « Ο Άγιος Ιωσήφ»(Σπ. Σπυρίδη 130 – 38221, Βόλος τηλ.2421047663)

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  ΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την αυριανή 24ωρη απεργία όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΛΟΣ

Η δεύτερη σε συνεργασία με το 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης Αθήνας,στις 25 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο, στο 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης,  (Λεωφ. Βουλιαγμένης 521, Ηλιούπολη 163 41, τηλ 21 0994 1728.)

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΗΝΑΣ

Η τρίτη με την ευγενική στήριξη της υπηρεσίας εκπαιδευτικής συνεργασίας της Γαλλικής Πρεσβείας, καθώς και τη συνεργασία του 2ου Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Ιωαννίνων στις 16 Δεκεμβρίου 2017 στο 2ο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Διαμαρτυρία Αναπληρωτών Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας για τους διορισμούς εκπαιδευτικών

ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καθηγητές γαλλικών, καθηγητές όλων των ειδικοτήτων καθώς και νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και φοιτητές. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν όλες τις εισηγήσεις αλλά οφείλουν να επιλέξουν από κάθε κύκλο σεμιναρίων το σεμινάριο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, αφού τα σεμινάρια με την ίδια θεματική, υλοποιούνται ταυτόχρονα. Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Με εκτίμηση
το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ
www.pasykaga.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθραSorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών ...