Home / Featured / Διάθεση αναπληρωτή σε άλλη περιοχή από αυτή της πρόσληψης

Διάθεση αναπληρωτή σε άλλη περιοχή από αυτή της πρόσληψης

Δημοσιεύτηκε: 10:51 μμ Νοέμβριος 16th, 2017  


Με απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Παιδείας έχουμε τη διάθεση αναπληρωτή εκπαιδευτικού , κλάδου …. ΕΑΕ, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή …Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης….) στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου (περιοχή ….Κυκλάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κυκλάδων), στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόγραμμα Μέτρων Εξατομικευμένης Υποστήριξης Μαθητών με Αναπηρίες ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, Σχολικό Έτος 2017/18» με κωδικό ΟΠΣ 5009808 του Ε. Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018, σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 2 περ. 11 του ν. 4229/2014 (ΦΕΚ 8/τ. Α΄), όπως ισχύει.

Σημειώνουμε ως xenesglosses.eu ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία που επικαλείται η απόφαση: Αναπληρωτές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πλήρους ή μειωμένου ωραρίου που
προσλήφθηκαν στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είναι δυνατόν να διατεθούν με απόφαση Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης εντός της Περιφέρειας, ή με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων σε άλλη περιφέρεια από αυτή που τοποθετήθηκαν για την κάλυψη επειγουσών και άμεσων αναγκών του ίδιου ή άλλων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με τη σύμφωνη γνώμη των ιδίων και των αρμοδίων περιφερειακών διευθυντών…..


 

2 Σχόλια

  1. καλησπέρα θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για αυτό Πώςμπορώ να βρω την ανάρτηση στο διαύγεια?

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...