Home / HEADER-NEWS / British Council – Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία για το IELTS

British Council – Νέα επικοινωνιακή εκστρατεία για το IELTS

Δημοσιεύτηκε: 7:57 μμ Νοέμβριος 29th, 2017  


Το British Council ανακοινώνει τη νέα επικοινωνιακή εκστρατεία του IELTS, της πιο δημοφιλούς εξέτασης αγγλικής γλώσσας στον κόσμο για σπουδές και διεθνής κινητικότητα.

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2017 – Το British Council ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή τη νέα επικοινωνιακή εκστρατεία του στην εξέταση IELTS αλλά και για την παρουσίαση των υπόλοιπων δραστηριοτήτων του στη χώρα μας.

Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και την εξέταση της αγγλικής γλώσσας σε πάνω από 140 χώρες, κάθε χρόνο εκατομμύρια υποψήφιοι δίνουν εξετάσεις με το British Council παγκοσμίως. Το British Council είναι περήφανος συνιδιοκτήτης των εξετάσεων IELTS και διενεργεί τις εξετάσεις για σχεδόν 30 χρόνια στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Το IELTS (International English Language Testing System) αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας στον κόσμο· κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται πάνω από τρία εκατομμύρια εξετάσεις. Πάνω από 10.000 οργανισμοί όπως Πανεπιστήμια, Εργοδότες, Επαγγελματικοί φορείς και υπηρεσίες μετανάστευσης σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το IELTS για σκοπούς εκπαίδευσης, εργασίας και μετανάστευσης. Οι εξετάσεις του IELTS είναι οι μοναδικές που γίνονται αποδεκτές για σκοπούς μετανάστευσης από όλες τις χώρες που απαιτούν σχετικές εξετάσεις. Επίσης, πρόκειται για μια εξέταση που είναι περιζήτητη και στην Ελλάδα από ΑΕΙ, Ιδιωτικά Ιδρύματα, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τον ιδιωτικό τομέα αλλά και το Δημόσιο και τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Οι εξετάσεις IELTS με το British Council ξεχωρίζουν λόγω της μακροχρόνιας εξειδίκευσης & εμπειρίας, της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης που βασίζεται στις ανάγκες των υποψηφίων, του αποκλειστικού υλικού προετοιμασίας, της πλήρους υποστήριξης σπουδών αλλά και της συνεχούς, πολυετούς στήριξης σε σχολεία και καθηγητές.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο κ. James Bryce, Αναπληρωτής του Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε η νέα εκστρατεία προώθησης του IELTS με κεντρικό μήνυμα “Όσο πιο δυνατά τα φτερά, τόσο πιο λαμπρό το μέλλον σου. Η επιλογή είναι δική σου!”.

H κα. Μαρία Ανδρέου, IELTS Business Development Manager του British Council, δήλωσε σχετικά: «Tο British Council είναι πολλά περισσότερα από ένας πάροχος εξετάσεων. Η δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης αλλά και οι αποκλειστικές παροχές που δίνουμε στους υποψηφίους μας για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών ή εργασιακών τους στόχων μας καθιστούν μοναδικούς στο είδος μας». Ενώ από την πλευρά του ο κ. Bryce, ανέφερε: «Οι δεσμοί μας στον τομέα της εκπαίδευσης είναι, ίσως, το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα των ισχυρών διμερών μας σχέσεων.  Περίπου 11.000 Έλληνες κάθε χρόνο επιλέγουν Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα για τις σπουδές τους, ενώ Έλληνες ακαδημαϊκοί συμβάλλουν τα μέγιστα στην υψηλή ποιότητα των βρετανικών προγραμμάτων.  Κι ένα μεγάλο μέρος αυτής της σημαντικής σχέσης ξεκινά εδώ, στο Βρετανικό Συμβούλιο, όπου τα μαθήματα αγγλικών και οι εξετάσεις γλωσσομάθειας είναι για πολλούς Έλληνες η πρώτη γεύση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει η Βρετανία. Ο μεγάλος αριθμός των Ελλήνων που είναι υπερήφανοι για τη Βρετανική τους παιδεία, καταδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πώς η Βρετανική εκπαίδευση βοηθά τους αφοσιωμένους φοιτητές να γίνουν εξέχοντες επιστήμονες και να κατακτήσουν ηγετικές θέσεις στον τομέα τους».

Το British Council δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1939, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων. Συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς της Ελλάδας – Υπουργεία, πανεπιστήμια, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σχολεία, μη κυβερνητικούς και πολιτισμικούς οργανισμούς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα, ενώ επικεντρώνεται τρεις βασικούς τομείς – Αγγλικά, εκπαίδευση & κοινωνία, και τέχνες.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...