Τελευταία Νέα

Wednesday, 03/21/18, 08:31Απίστευτο περιστατικό. Δασκάλα έβαλε μικρά παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους

Δημοσιεύτηκε:

8:18 μμ Νοεμβρίου 9th, 2017

Γονείς έχουν ξεκινήσει ήδη τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να εκδιωχθεί η εκπαιδευτικός από το σχολείο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 9χρονος μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος της μουσικής προσποιήθηκε ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και αντέδρασε με τον εξής απαράδεκτο τρόπο. Ζήτησε από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να τον χτυπούν. Κάποια από τα μικρά παιδιά παρέμειναν στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός. Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της δασκάλας, καθώς και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Σοκάρει η καταγγελία σε βάρος δασκάλας σχολείου των νοτίων Προαστίων της Αθήνας, η οποία κατηγορείται ότι έβαλε μικρά παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το απίστευτο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και αφορά μια δασκάλα μουσικής και τους μαθητές της.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οργή, με γονείς να έχουν ξεκινήσει ήδη τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να διώξουν την δασκάλα από το σχολείο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Επιτροπή Αγώνα Αναπληρωτών Αριστοτέλη: Για τη διαδήλωση και συνέλευση αγώνα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν περίπου 15 μέρες ένας 9χρονος μαθητής κατά την διάρκεια του μαθήματος της μουσικής προσποιήθηκε ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και αντέδρασε ζητώντας από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να τον χτυπούν.

Κάποια από τα μικρά παιδιά παρέμειναν στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπάνε τον συμμαθητή τους στο κεφάλι κι όπου αλλού μπορούσαν!

Ο 9χρονος προσπάθησε να βγει από την πόρτα, όμως δεν τα κατάφερε καθώς τα άλλα παιδιά τον στρίμωξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.

Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της δασκάλας, καθώς και έγγραφη αναφορά στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο διευθυντής του σχολείου από την πλευρά του επεσήμανε ότι η διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι ενήμερη για το περιστατικό και πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

dikaiologitika.gr

          

     

2 Σχόλια

  1. Ελεύθερος

    – Και μετά, έβλεπε πεταλουδίτσες πράσινες, κόκκινες και κίτρινες.
    – Και κίτρινες;
    – Μάλιστα, και κίτρινες!
    – Παιδί μου!

  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΩΝ ΛΕΦΤΑΔΩΝ; ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Παραιτήσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 2018

Έγγραφο 43336/Ε3/15-3-2018 του Υπουργείου Παιδείας Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.2α του ...

Μοιράσου!