Πρωτοφανής παραποίηση δημόσιου εγγράφου βάζει σε μπελάδες το Υπουργείο Παιδείας

Δημοσιεύτηκε:

7:02 μμ Οκτώβριος 12th, 2017

Για «παραποίηση εγγράφου στο Υπουργείο Παιδείας για να περάσει η αξιολόγηση» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι στο Υπουργείο Παιδείας από τα φύλλα αξιολόγησης που μοιράστηκαν, για την αξιολόγηση των προϊσταμένων από τους υφισταμένους τους, λείπει …
η βαθμολογία 0-49 και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής, ακατάλληλος.

Πάνω (όπως καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ) είναι το έγγραφο που μοιράστηκε στο Υπουργείο Παιδείας, ενώ κάτω είναι το κανονικό έγγραφο της αξιολόγησης.

Λείπει από το αριστερό η βαθμολογία 0-24 (ακατάλληλλος) και 25-39 (ανεπαρκής).

«Για ευνόητους, προφανώς λόγους. Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να παραποιείται, έτσι χωρίς καμιά ντροπή, δημόσιο έγγραφο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από την επιβολή της αξιολόγησης με κάθε τρόπο», σχολιάζει η ΑΔΕΔΥ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, μπροστά στη νέα απόρριψη της αξιολόγησης, από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δημόσιο, μετέρχονται πλέον όλα τα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Από τους εκφοβισμούς, τους εκβιασμούς, τα παρανόμως ανοιχτά εμπιστευτικά πρωτόκολλα, την τρομοκρατία και την ανταπεργία έφτασαν στις παραποιήσεις εγγράφων. Συγκεκριμένα στο Υπουργείο Παιδείας από τα φύλλα αξιολόγησης που μοιράστηκαν, για την αξιολόγηση των προϊσταμένων από τους υφισταμένους τους, λείπει η βαθμολογία 0-49 και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής, ακατάλληλος. Για ευνόητους, προφανώς λόγους. Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να παραποιείται, έτσι χωρίς καμιά ντροπή, δημόσιο έγγραφο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από την επιβολή της αξιολόγησης με κάθε τρόπο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Δύο οι τρόποι για να λάβει στέλεχος εκπαίδευσης προωθημένη μισθολογική εξέλιξη

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους αυτή την πρωτοφανή ενέργεια και δηλώνει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την περιφρούρηση της απεργίας-αποχής των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Ταυτόχρονα δηλώνει πως θα εξαντλήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος της παραποίησης δημόσιου εγγράφου.

Δείτε και τη φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook ο πρώην αιρετός ΚΥΣΠΕ Δημήτρης Μπράτης και το aftodioikisi.gr:

http://adedy.gr/

http://dictyo.gr/

http://www.tanea.gr/

http://www.aftodioikisi.gr/

https://www.facebook.com/d.mpratis

(πηγή φωτογραφιών dictyo.gr, Δ. Μπράτης facebook)

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Ποιες προκηρύξεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών δέχονται αιτήσεις

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Ενεργές προκηρύξεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών έχουμε αυτή την περίοδο. Το ...

Μοιράσου!