Home / HEADER-NEWS / Πόσοι άραγε Διευθυντές που στήριξαν το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για μη αξιολόγηση θα τον ακολουθήσουν;

Πόσοι άραγε Διευθυντές που στήριξαν το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για μη αξιολόγηση θα τον ακολουθήσουν;

Δημοσιεύτηκε: 8:49 μμ Οκτώβριος 3rd, 2017  


Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Σωκράτης Σαβελίδης, εκπαιδευτικός Κλάδου ΠΕ17.02 Μηχανολόγων με οργανική θέση στο 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Βόλου,  ο οποίος υπηρετώ ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, δηλώνω ότι συμμετέχω στην απεργία –αποχή, που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με την διαδικασία αξιολόγησης και ως εκ τούτου δεν δύναμαι να υποβάλλω καμία έκθεση αξιολόγησης ως αξιολογητής ή αξιολογούμενος.

Β. Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μου και συνεπεία αυτού δεν μπορεί να επιφέρει εις βάρος μου καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας.  Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος μου.


 

Ένα σχόλιο

  1. Δε μας λες κ. Διευθυντή που με τόση αγωνιστική ζέση ανακοινώνεις την άρνηση αξιολόγησής σου, η ΑΔΕΔΥ είναι ο εργοδότης σου ή ο ελληνικός λαός;
    Δηλαδή εκείνο που μας λες είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε αξιολογήσει δια των εκπροσώπων του και εσύ τραμπούκικα και προκλητικά μας το πετάς στα μούτρα. Το μισθό σου όμως, που εμείς οι άλλοι πληρώνουμε με αίμα, μια χαρά τον θέλεις στην τράπεζα κάθε μήνα.
    Αν δε γουστάρεις την αξιολόγηση παραιτήσου από δημόσιος υπάλληλος και πήγαινε στον ιδιωτικό τομέα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου.
    Και μην ακούσω ότι «οι δανειστές» ζητάνε την αξιολόγηση γιατί θα πάρω ανάποδες. Ο ελληνικός λαός τη ζητάει γιατί βλέπει κάτι κηφήνες σαν εσένα να ρημάζουν τη ζωή του και να οδηγούν τα παιδιά του στη φτώχεια και στην ξενιτιά.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...