Home / Featured / Περιμένουμε προσλήψεις αναπληρωτών τη νέα εβδομάδα

Περιμένουμε προσλήψεις αναπληρωτών τη νέα εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: 6:11 μμ Οκτώβριος 29th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Προσλήψεις αναπληρωτών περιμένουμε τη νέα εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου Παιδείας την 1η Νοεμβρίου θα γίνει η Β φάση προσλήψεων για την παράλληλη τόσο για Α/θμια όσο και για Β/θμια Εκπαίδευση. Επίσης δεν αποκλείεται να γίνουν προσλήψεις για ΤΥ στην Α/θμια εφόσον φυσικά εκδοθεί και το ΦΕΚ με τις ιδρύσεις της Β φάσης για τις οποίες ολοκληρώθηκε η αποστολή των αιτημάτων από τα σχολεία.

Όσον αφορά τη Β/θμια Εκπαίδευση ζητήθηκαν τα κενά από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Ίσως αυτό να συνδέεται και με τις προσλήψεις που περιμένουμε στην Παράλληλη Στήριξη. Λόγω και του γεγονότος ότι οι προσλήψεις της Παράλληλης Στήριξης είναι με μειωμένο ωράριο  από το Υπουργείο φαίνεται να επιθυμούν να προηγηθεί η φάση της Γενικής και να ακολουθήσει η Παράλληλη γιατί αν συμβεί το αντίθετο μπορεί αναπληρωτές μειωμένου να προσληφθούν στη Γενική και έτσι να δημιουργηθούν πάλι ανάγκες στην παράλληλη.

Σημειώνουμε ότι αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου στην ειδική είναι διαθέσιμος για πρόσληψη με πλήρες ωράριο στη Γενική για όλες τις περιοχές που έχει δηλώσει. Σε περίπτωση που έχουμε νεότερα θα ενημερώσουμε.


 

3 Σχόλια

  1. Με τη γενική δασκάλων και νηπιαγωγών έχετε καμιά πληροφορία τι θα γίνει;

  2. Προσλήψεις σε Κεδδυ θα γίνουν;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...