Τελευταία Νέα

Monday, 01/22/18, 08:41Κουβάρι οι προσλήψεις ειδικοτήτων. Ο Υπουργός θα εξετάσει το θέμα της αναντιστοιχίας των κενών

Δημοσιεύτηκε:

10:16 μμ Οκτώβριος 17th, 2017
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΥΣΗΣ
 
   Όπως ενημερώσαμε από χθες, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί συνάντηση μελών του ΠΣΑΕΠ και εκπαιδευτικών ειδικοτήτων, κλάδων που υπηρετούν στην Π.Ε., με στελέχη του υπουργείου, αλλά και τον ίδιο τον υπουργό, για το ζήτημα που έχει προκύψει.
 
   Πιο συγκεκριμένα, οι συνάδελφοι δεν κατάφεραν να δουν τον υφυπουργό κ. Μπαξεβανάκη, αλλά συναντήθηκαν με τον στενό του συνεργάτη κ. Κοτσιφάκη, ο οποίος άκουσε διεξοδικά όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Ο ίδιος, δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει την κατάσταση στον υφυπουργό. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι συνάδελφοι δεν πήραν τις απαντήσεις που ήθελαν, ζήτησαν και επέμειναν σε συνάντηση με τον ίδιο τον υπουργό κ. Γαβρόγλου, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε.
   
Μέλος του ΠΣΑΕΠ ενημέρωσε τον ίδιο τον υπουργό για την αναντιστοιχία μεταξύ των κενών που παρουσιάζει το myschool και των αναγκών σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που έχουν αποστείλει οι περιφερειακές διευθύνσεις. Το συγκεκριμένο θέμα σε συνδυασμό με την καθυστέρηση των προσλήψεων, έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα που πρέπει άμεσα να επιλυθεί και να εκτονωθεί.
Ο υπουργός δεσμεύτηκε προσωπικά πως θα εξετάσει διεξοδικά το θέμα και θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση επί του θέματος το αργότερο σε 2-3 ημέρες. Είναι προφανές πως στο διάστημα αυτό είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις. Εμείς ως ΠΣΑΕΠ, θα πιέσουμε προκειμένου να υπάρξει λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα και να πραγματοποιηθεί η φάση προσλήψεων άμεσα και με όρους αξιοκρατίας, στα πραγματικά κενά των σχολικών μονάδων

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Παράρτημα απόδειξης γνώσης χειρισμού Η/Υ από το ΑΣΕΠ
          

     

Ένα σχόλιο

  1. Μουσικός ΠΕ16

    Πάμε για τον άλλο μήνα..

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Πανελλαδικές 2018 – Οι φετινές ανατροπές, πότε ξεκινάνε και ο υπολογισμός μορίων

Εντός Φεβρουαρίου αναμένεται να περάσει το κατώφλι της βουλής το νομοσχέδιο με ...

Μοιράσου!