Home / Featured / Έρχεται γραπτός διαγωνισμός από το ΑΣΕΠ μετά από 6 χρόνια για 520 θέσεις στην ΑΑΔΕ

Έρχεται γραπτός διαγωνισμός από το ΑΣΕΠ μετά από 6 χρόνια για 520 θέσεις στην ΑΑΔΕ

Δημοσιεύτηκε: 6:10 μμ Οκτώβριος 29th, 2017  


Νέα μεγάλη προκήρυξη, μέσω γραπτού διαγωνισμού, ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, για τη στελέχωση και ενίσχυση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με την πρόσληψη 520 μονίμων υπαλλήλων, οι οποίοι θα ανήκουν στους κλάδους των εφοριακών και των τελωνειακών. Την συγκεκριμένη προκήρυξη είχε προαναγγείλει, η aftodioikisi.gr, ήδη από το καλοκαίρι, προσδιορίζοντας μάλιστα την δημοσιοποίηση της, πριν την λήξη του χρόνου. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η σχετική προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί εντός του πρώτου 15πενθημέρου του Νοεμβρίου. Υπενθυμίζουμε ότι για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό έχει δοθεί ήδη η έγκριση με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 33/2006 για την εκκίνηση των διαδικασιών.

Το ΑΣΕΠ, έχει σχεδόν έτοιμη την προκήρυξη που αναμένεται να στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο, τις επόμενες μέρες, προκειμένου να λάβει ΦΕΚ.

Πρόκειται για τον πρώτο γραπτό διαγωνισμό που ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη. Κάτι που ενισχύει το γεγονός ότι στον διαγωνισμό θα αναζητούνται υποψήφιοι, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής αλλά και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις υπηρεσίες, όπου θα απορροφηθούν οι επιτυχόντες του επικείμενου διαγωνισμού, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Κεντρική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, οι Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες και Τελωνεία της χώρας.

Επίσης στην προκήρυξη θα καθορίζεται -για τις συγκεκριμένες ειδικότητες- ο αριθμός των θέσεων που θα καλυφθεί από υποψηφίους που υπάγονται στον Νόμο 2643/1998 για ειδικές κατηγορίες προσωπικού, όπως ΑμεΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι και άλλοι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στο aftodioikisi.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...