Home / Featured / Ζητήθηκαν τα κενά από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Ζητήθηκαν τα κενά από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Δημοσιεύτηκε: 7:48 μμ Σεπτέμβριος 26th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Τα κενά από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης γενικής και ειδικής εκπαίδευσης φαίνεται να ζήτησε το Υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με πληροφορίες του xenesglosses.eu. Το γεγονός αυτό ίσως να έχει να κάνει όχι με προσλήψεις αναπληρωτών αλλά με τη Γ φάση των αποσπάσεων καθώς και γι αυτές θα πρέπει να δοθούν τα κενά.

Το xenesglosses.eu παρακολουθεί το θέμα και αν έχει νέα θα σας ενημερώσει.


 

8 Σχόλια

  1. Μας σκάσατε φέτος με τη β φάση αναπληρωτών. Μπαμ θα κάνουμε. Το κράτος αργεί επίτηδες γιατι δεν θελει να δωσει χρήματα. Αυτο το χαλι με τη γενικη παιδεία στη βθμια εχει να γινει από καιρο αρβανιτοπουλου.

    • Μα φυσικά αργεί επίτηδες συνάδελφε. Κάθε χρόνο τα ίδια για να μας έχει σε ομηρία. Κατά τα άλλα το υπουργείο συκοφαντεί τους εκπαιδευτικούς και λέει ότι τάχα δεν είμαστε καταρτισμένοι και μπούρδες.

      • Ακριβώς όπως τα λες. Φέτος βρήκαν και άλλο αφήγημα. Εβαλαν τος μόνιμους μπροστά να αποσπώνται μεχρι τα Χριστούγεννα για να εχουν δικαιολογίες. Βαζει πλάτη και ο συνδικαλισμός στην αργοπορία του Υπουργείου. Μιλημένα είναι.

  2. Μουσικοί δευτεροβάθμιας έχουν δυο χρόνια να προσληφθούν..

    • ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

      ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ. ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΥΣΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ…

  3. για β φαση γενικης δευτεροβαθμιας μηπως έχετε κάποια πληροφορία?

  4. Αυτό το ΚΥΣΠΕ τι περιμένει να συνεδριάσει; Θα γίνουν και μετατάξεις κτλ.; Θα πιάσουμε Δεκεμβρη…. Τα κενά λιμνάζουν λέμε… Ή μήπως δεν είναι σημαντικά;;;;;

  5. ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

    ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ 100 ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ:

    ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: 200 ΚΕΝΑ
    ΓΥΜΝΑΣΙΑ: 100 ΚΕΝΑ
    ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: 600 ΚΕΝΑ.

    ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ.

    ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ Α ΦΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ, Η΄ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ. ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ Β ΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 200. ΚΑΙ 100 ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ.

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...