Τελευταία Νέα

Sunday, 01/21/18, 03:14Ο Υπουργός μετέτρεψε το Υπουργείο σε ΕΛΣΤΑΤ και κατηγορεί το 25% των καθηγητών ως ιδιαιτεράκηδες

Δημοσιεύτηκε:

11:52 μμ Σεπτέμβριος 13th, 2017

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου αυθαιρέτως δήλωσε ότι το 25% των καθηγητών κάνουν ιδιαίτερα στους μαθητές τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γαβρόγλου κάνει δηλώσεις αυτού του είδους.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής είχε δηλώσει ότι το 40% των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα και το 30% των καθηγητών κάνουν  ιδιαίτερα μαθήματα στους μαθητές τους.   

Είναι απορίας άξιο με ποια στατιστική μέθοδο ο κ. Υπουργός καταλήγει στα συμπεράσματά του , τα οποία κατά κανόνα συκοφαντούν τον κλάδο των εκπαιδευτικών.

Ο Υπουργός, που μετέτρεψε το Υπουργείο Παιδείας σε ΕΛΣΤΑΤ, οφείλει να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, που να δικαιώνουν τους ισχυρισμούς του. 

Το αστείο είναι ότι το Υπουργείο Παιδείας, πριν λίγες μέρες, με εγκάλεσε να λογοδοτήσω στον κλάδο των εκπαιδευτικών, όταν δήλωσα ότι με το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και την προσμέτρηση της προφορικής βαθμολογίας, οι καθηγητές θα δεχθούν αφόρητη πίεση από την κοινωνία για υψηλές βαθμολογίες και θα λυγίσουν και ίσως μια μικρή μερίδα εκπαιδευτικών θελήσει να κερδίσει, υπονοώντας την παροχή ιδιαιτέρων μαθημάτων στους μαθητές τους.  Τότε , σύμφωνα με τον κ. Υπουργό ήμουν έκθετος και όφειλα να απολογηθώ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Αναπληρωτή εκπαιδευτικέ... Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες κάτι για σένα; Που προσπάθησες μαζί με όλους για όλους;

Σήμερα , ο Υπουργός Παιδείας κατηγορεί συλλήβδην τους εκπαιδευτικούς ως «ιδιαιτεράκηδες» , χωρίς μάλιστα να παρουσιάζει κανένα στοιχείο. Νομίζει ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να πλήξει τους εκπαιδευτικούς.

Στην πραγματικότητα όμως πλήττεται το δικό του κύρος.

Ο κ. Υπουργός είναι παντελώς αναξιόπιστος.

Παπαχρήστος Νίκος

Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΛΜΕ

          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Και αύξηση του εργασιακού ωραρίου και συγχωνεύσεις σχολείων θα έχουμε και μάλιστα άμεσα

Παληγιάννης Βασίλειος Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Τηλ. 6974750409 Fax: 2103442287 e-mail: paligiannis@hotmail.gr Αθήνα, 20/01/2018  ...

Μοιράσου!