Home / HEADER-NEWS / Ο Υπουργός αποδοκιμάζει το Α.Π.Θ. επειδή εφάρμοσε τον πρόσφατο νόμο του!!!

Ο Υπουργός αποδοκιμάζει το Α.Π.Θ. επειδή εφάρμοσε τον πρόσφατο νόμο του!!!

Δημοσιεύτηκε: 10:01 μμ Σεπτέμβριος 12th, 2017  


Η Σύγκλητος και το Πρυτανικό Συμβούλιο του Α.Π.Θ. αποφάσισαν ομόφωνα να απευθύνουν έγγραφη πρόσκληση προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για παρέμβαση και διενέργεια ελέγχων για διακίνηση ναρκωτικών στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.

Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου αποδοκιμάζει την Σύγκλητο και το Πρυτανικό Συμβούλιο του Α.Π.Θ. επειδή εφάρμοσαν ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τον νόμο του!!!

Συγκεκριμένα, εφάρμοσαν τον πολύ πρόσφατο νόμο 4485/2017 που ψηφίστηκε στη Βουλή την 1η Αυγούστου, και ο οποίος στο άρθρο 3, αναφέρει ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (εκτός από κακουργήματα και εγκλήματα κατά της ζωής) είναι απαραίτητη η απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου (στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε μάλιστα ομόφωνη απόφαση και της Συγκλήτου και του Πρυτανικού Συμβουλίου) για την επέμβαση της αστυνομίας εντός του Πανεπιστημίου.

Αυτό ακριβώς έπραξαν οι αρχές του Α.Π.Θ. και αντί να τους συγχαρεί ο Υπουργός που είναι οι πρώτοι που εφαρμόζουν τον δικό του νόμο, τους αποδοκιμάζει κιόλας. Μήπως νομίζει ο κ. Υπουργός ότι οι νόμοι είναι διακοσμητικοί, απλώς για να τους ψηφίζουμε προς τέρψη των κομματικών ακροατηρίων, αλλά όχι βρε αδελφέ και να τους υλοποιούμε.

* Ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτής Αττικής του Ποταμιού


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...