Home / HEADER-NEWS / Θέσεις ειδικών επιστημόνων στη Σχολή Ευελπίδων

Θέσεις ειδικών επιστημόνων στη Σχολή Ευελπίδων

Δημοσιεύτηκε: 8:46 μμ Σεπτέμβριος 14th, 2017  


Το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της ΣΣΕ, προκήρυξε τις ακόλουθες θέσεις:

Τομέας 1: Θεωρητικών Επιστημών (Θέσεις & Εξάμηνο)

  1. Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία με έμφαση στη στρατιωτική ορολογία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Γαλλικής Γλώσσας ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, κατά την ισχύουσα νομοθεσία για τα Πανεπιστήμια.
  2. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Ηγεσία & Στρατιωτική Διοικητική Ι», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.
  3. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Ηγεσία & Στρατιωτική Διοικητική ΙΙ», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.
  1. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Στρατηγική», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου. Ελλείψει αιτήσεων από Ειδικούς Επιστήμονες, μια (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στην μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Στρατηγική», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ή ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
  2. Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Πολεμική Επιχειρησιακή Τέχνη & Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου. Ελλείψει αιτήσεων από Ειδικούς Επιστήμονες, δύο(2) θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στην μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα  με  μερική  απασχόληση,  με  γνωστικό    αντικείμενο

«Πολεμική Επιχειρησιακή Τέχνη & Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ ή ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

  1. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Ιστορία και Ανάλυση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου  τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.
  1. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτικό Ποινικό Δίκαιο», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.
  2. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ιστορία με έμφαση στη νεώτερη Ελληνική Ιστορία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
  3. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Ψυχολογία– Στρατιωτικές Εφαρμογές», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ψυχολογία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό πεδίο της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας με έμφαση στη Στρατιωτική Ψυχολογία ή στην Εφαρμοσμένη Κοινωνική Ψυχολογία.
  1. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνείς Σχέσεις – Διεθνείς Στρατιωτικοί Οργανισμοί», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στη γνωστική περιοχή των Διεθνών Σχέσεων και της Δημόσιας Διοίκησης.
  2. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνείς Σχέσεις – Γεωπολιτική Μέσης Ανατολής», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη ή στις Διεθνείς Σχέσεις ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με έμφαση στη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική Ανάλυση και Θεωρία.
  3. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση στην «Δημόσια Οικονομία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Οικονομία (Οικονομική Επιστήμη) ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Πολιτικής Οικονομίας (Οικονομικής Επιστήμης) με έμφαση στη Δημόσια Οικονομία.
  4. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση με γνωστικό αντικείμενο στην «Ελληνική Φιλολογία με έμφαση στον Ελληνικό-Ευρωπαϊκό Πολιτισμό», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισοτίμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ.
  5. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Ελληνική γλώσσα και στρατιωτική ορολογία για προπαιδευομένους αλλοδαπούς», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου Πανεπιστήμιου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Ελληνικής ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικών ή Σλαβικών Γλωσσών.
  6. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με πλήρη απασχόληση με γνωστικό αντικείμενο στην «Ελληνική Ιστορία και γλώσσα με έμφαση στη στρατιωτική ορολογία για προπαιδευόμενους αλλοδαπούς», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Ελληνική Ιστορία ή γλώσσα ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισοτίμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικής ή Σλαβικών Γλωσσών ως ενδιάμεσων υποστηρικτικών γλωσσών διδασκαλίας.

Τομέας 2: Φυσικών Επιστημών και Εφαρμογών (Θέσεις & Εξάμηνο).

  1. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Χημική Τεχνολογία (Θεωρία & Εργαστήρια)», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδια- φερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Χημεία – Χημική Τεχνολογία ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  2. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική με έμφαση στις Στρατιωτικές Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι εν- διαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική Ελλη- νικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρι- σμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  3. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Αμυντικά Υλικά και Στρατιωτικές Εφαρμογές», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική ή Χημεία Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  4. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Επιστήμες & Τεχνολογίες Οπλικών Συστημάτων -Μετεωρολογία», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Μετεωρο- λογία Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  5. Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Χημεία Τροφίμων και Πυρομαχικών», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος σε συναφές αντικείμενο από Ελληνικό Πανεπιστήμιο ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  6. Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτικές Εφαρμο- γές Φυσικής / Χημείας», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να εί- ναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική ή στη Χημεία – Χημική Τεχνολογία Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημί- ου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  7. Μία (1) θέση ειδικού επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Προπαι- δευομένων», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Φυσική Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότι- μου τίτλου ξένου Πανεπιστήμιου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνω- στικό αντικείμενο της Φυσικής ή εξαιρετικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικών ή Σλαβικών Γλωσσών.

Τομέας 3: Μαθηματικών και Επιστημών Μηχανικού (Θέσεις & Εξάμηνο).

  1. Δύο (2) θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Τοπογραφία – Δορυφορική Τηλεπισκόπηση», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο προσόν η ευδόκιμη διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο.
  2. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ανώτερα Μαθηματικά (Γεωμετρία)», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου στη θεματική περιοχή του γνωστικού αντικειμένου της θέσης ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  3. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ανώτερα Μαθηματικά», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου στη θεματική περιοχή του γνωστικού αντικειμένου της θέσης ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  4. Δύο (2) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Γεωγραφία – Επιχειρησιακή Ανάλυση Γεωγραφικών Διαμερισμάτων», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς ή συγγενούς Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ, με σχετική ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο ή, ελλείψει αυτού, συναφούς Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είτε, ελλείψει αυτού, να διαθέτουν αναγνωρισμένη επαγγελματική εμπειρία και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης, καθώς και τίτλο από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου.
  1. Επτά (7) θέσεις Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορική με έμφαση στις Στρατιωτικές Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  2. Μία (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Βλητική», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο προσόν η ευδόκιμη διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο.
  3. Μία (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Βλητική», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή σε συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο προσόν η ευδόκιμη διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο.
  4. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού ελληνικού Πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο.
  5. Μία (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού ή Μηχανολόγου Μηχανικού ελληνικού Πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχο των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο προσόν αποτελεί η διδακτική, η ερευνητική καθώς και η τεχνική εξειδίκευση / εμπειρία  στο αντικείμενο των θέσεων.
  6. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική και Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο. Ιδιαίτερο αποτελεί η διδακτική είτε ερευνητική εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
  7. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική και Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο. Ιδιαίτερο αποτελεί η διδακτική είτε ερευνητική εμπειρία στο αντικείμενο των θέσεων με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.
  8. Μια (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονική και Στρατιωτικές Επικοινωνίες», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
  9. Τρείς (3) θέσεις Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Προσομοίωση Στρατιωτικών Επιχειρήσεων», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι πτυχίου ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ κάτοχοι τουλάχιστον μεταπτυχιακού διπλώματος συναφούς γνωστικού αντικειμένου ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας που αποδεικνύεται με προϋπηρεσία στις υπηρεσίες προσομοίωσης στρατιωτικών επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας του ΓΕΣ, ΓΕΝ ή ΓΕΑ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
  10. Μία (1) θέση Στρατιωτικού Διδακτικού Προσωπικού (εν ενεργεία) στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Εφοδιαστική Αλυσίδα (Military Logistics)», για το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο αντίστοιχο ή συναφές γνωστικό αντικείμενο Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ και να φέρουν τουλάχιστον το βαθμό του Λοχαγού ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
  11. Μία (1) θέση ειδικού επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Μαθηματικά Προπαιδευομένων», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στα Μαθηματικά Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστήμιου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο των Μαθηματικών ή εξαιρετικής εμπειρίας. Ιδιαίτερο προσόν η γνώση της Γαλλικής ή της Αγγλικής ή Αραβικών ή Σλαβικών Γλωσσών.

Τομέας 4: Φυσικής και Πολιτισμικής Αγωγής (Θέσεις & Εξάμηνο).

  1. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Πετο- σφαίριση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να εί- ναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημί- ου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Πετοσφαίρισης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτι- μηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπει- ρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.
  2. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Αντι- σφαίριση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να εί- ναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημί- ου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Αντισφαίρισης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμη- θούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.
  3. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Καλαθοσφαίριση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστη- μίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Καλαθοσφαίρισης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπει- ρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.
  4. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Τεχνική Αναρρίχηση», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπι- στημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της Τεχνικής Αναρρίχησης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η πιστοποιημένη επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.
  5. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Παγκράτιο», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο του Παγκρατίου. Σε περίπτωση μη χορήγησης ειδικότητας από τα ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η πιστοποιημένη επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.
  1. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Αγωγή και Πυγμαχία – KICK BOXING», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ) ή ισότιμου τίτλου ξένου Πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ με κύρια ειδικότητα στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης. Για την πλήρωση της θέσεως θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε ΑΣΕΙ, η πιστοποιημένη επαγγελματική διδακτική προϋπηρεσία στο γνωστικό αντικείμενο καθώς και η εξαιρετική τεχνική και ειδική εμπειρία λόγω εξειδίκευσης στις στρατιωτικές εφαρμογές.

Β. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.Απαραίτητα δικαιολογητικά για όλους τους υποψήφιους είναι τα παρακάτω:

α. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, σύμφωνα με το σχετικό επισυναπτόμενο υπόδειγμα, στην οποία, μεταξύ άλλων, θα δηλώνονται υπεύθυνα οι πραγματικά διαθέσιμες ώρες και ημέρες της εβδομάδας για πρωινή και απογευματινή απασχόληση στη Σχολή.

β. Βιογραφικό σημείωμα, σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς και πλήρες αναλυτικό υπόμνημα του επιστημονικού έργου του υποψήφιου, επίσης σε ηλεκτρονική μορφή, τα οποία και υπέχουν θέση υπεύθυνης δήλωσης.

γ. Αντίγραφα τίτλων σπουδών σε ηλεκτρονική μορφή. Σε περίπτωση τίτλων σπουδών του εξωτερικού, θα πρέπει να επισυνάπτεται η αναγνώριση των τίτλων από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π..

δ. Διδακτική, ερευνητική προϋπηρεσία, καθώς και η τεχνική εμπειρία αρμοδίως όπου απαιτείται, τεκμηριωμένη, σε συναφές γνωστικό αντικείμενο του αντίστοιχου μαθήματος, σε ΑΣΕΙ ή ΑΕΙ.

ε. Επιστημονικές δημοσιεύσεις, σε ηλεκτρονική μορφή, συμπεριλαμβανομένης και της διδακτορικής διατριβής, πλην των περιπτώσεων για τους οποίους δεν απαιτείται Διδακτορικό Δίπλωμα, όπως αναλυτικά περιγράφεται παραπάνω.

στ. Πιστοποιητικό Υγείας από Πρωτοβάθμια Υγειονομική  Επιτροπή, το οποίο θα κατατεθεί εφόσον επιλεγεί ο υποψήφιος. Η καταφατική ή αρνητική δήλωση που αντικατέστησε το αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης, θα αναζητηθεί αυτεπαγγέλτως από την υπηρεσία που θα προβεί στην έκδοση της πράξης διορισμού.

  1. Για την επιλογή των Αξιωματικών εν ενεργεία απαιτούνται: Ιδιαιτέρως, για τους Αξιωματικούς ε.ε απαιτείται ο βαθμός του Λοχαγού, τουλάχιστον ή αντίστοιχου των άλλων κλάδων των ΕΔ. Για την επιλογή συνεκτιμάται, ιδιαιτέρως, η κατ’ ελάχιστον διετής εκπαιδευτική πείρα σε ΑΣΕΙ ή Πανεπιστήμιο ή Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ή Ανώτατη Στρατιωτική Σχολή Στρατηγικών – Τακτικών και Επιτελικών Σπουδών, εσωτερικού ή εξωτερικού ή διετής πείρα σε ερευνητικά κέντρα ΕΔ εσωτερικού ή εξωτερικού.

Γ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οι κκ. υποψήφιοι παρακαλούνται να λάβουν σοβαρά υπόψη τα εξής:

 

α. Η Σχολή διατηρεί, μονομερώς, το δικαίωμα να μην καλύψει, μερικώς ή ολικώς, τις θέσεις διδασκαλίας για τα παραπάνω μαθήματα λόγω διορισμού μόνιμων μελών ΔΕΠ, χωρίς να προβεί σε σχετική ανακοίνωση. Επίσης, διατηρεί, μονομερώς, το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγή του καθεστώτος απασχόλησης του επιλεγέντες από πλήρους σε μερικής απασχόλησης, αναλόγως των διδακτικών αναγκών της Σχολής, με απόφαση του οικείου Διευθυντή Τομέα και του Κοσμήτορα.

β. Η πραγματική διαθεσιμότητα του χρόνου απασχόλησης κατά το Πρόγραμμα Σπουδών συνιστά πρωταρχικό κριτήριο επιλογής και πρόσληψης κάθε ενδιαφερομένου.

γ. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του επιλεγέντος για ανάληψη υπηρεσίας, λόγω κωλύματος ή, ακόμα, αποχώρησής του προ της λήξης της χρονικής διάρκειας της απασχόλησής του ή απόκλισης από τις αρχικά δηλωθείσες διαθέσιμες ώρες απασχόλησης του, σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ανάγκες του Τμήματος, η Σχολή διατηρεί, μονομερώς, το δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης του επιλεγέντος από τον επόμενο επιλαχόντα.

δ. Όλες οι συμβάσεις λύονται αυτοδίκαια με τη λήξη της ισχύος τους.

ε. Μετά τη λήξη των συμβάσεων οι επιλεγέντες υποχρεούνται να διενεργούν τυχόν επαναληπτικές εξετάσεις, να διορθώνουν και να παραδίδουν βαθμολογία των εξετάσεων.

στ. Οι διδακτικές ώρες, ανά διδάσκοντα, μπορούν να κατανέμονται ανάλογα προς τις ανάγκες του Προγράμματος Σπουδών, ύστερα από απόφαση του οικείου Διευθυντή Τομέα, κατά την κειμένη νομοθεσία.

ζ. Οι υποψήφιοι αποδέχονται ανεπιφύλακτα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των μελών ΔΕΠ ΑΣΕΙ, όπως αυτά περιγράφονται στην κείμενη νομοθεσία.

η. Οι άρρενες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές. Για την πρώτη περίπτωση, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να καταθέσουν πιστοποιητικό τύπου Α του αρμοδίου στρατολογικού γραφείου.

Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, το αργότερο μέχρι την 09 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12:00 πμ, στη Γραμματεία της Κοσμητείας και στη διεύθυνση:

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Κοσμητεία

Λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου 166 73 Βάρη Αττικής, ΒΣΤ 902

Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Κοσμητείας του Τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών της ΣΣΕ, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 14:00 ώρα, και στα τηλέφωνα: 210-890- 4217-18, E-mail: kosmitia@sse.gr , καθώς και στην ιστοσελίδα της Σ.Σ.Ε.: www.sse.gr

Η ΣΣΕ θα ανακοινώσει πίνακα όσων έχουν επιλεγεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην ιστοσελίδα της www.sse.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...