Home / Featured / Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της Δασκάλας. Επιπλοκή παρουσίασε το πόδι του μαθητή.

Σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της Δασκάλας. Επιπλοκή παρουσίασε το πόδι του μαθητή.

Δημοσιεύτηκε: 9:58 μμ Σεπτέμβριος 15th, 2017  


Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, όταν ένας 7χρονος μαθητής πήδηξε από ύψος 4 μέτρων.

Μετά τη λήξη των μαθημάτων, και ενώ τα υπόλοιπα παιδιά είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα, ο 7χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε διάσπαση προσοχής και δεν άκουσε το κουδούνι, παρέμεινε μέσα.

Η δασκάλα δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του και τον κλείδωσε στην τάξη, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να αναγκαστεί να πηδήξει από το παράθυρο, αφού δεν μπόρεσε να βγει με άλλο τρόπο.

Η δασκάλα συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από αμέλεια. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι του.

Παρατείνεται η νοσηλεία του 7χρονου που έπεσε από όροφο του 12ου δημοτικού σχολείου Γλυφάδας, καθώς το πόδι του παρουσίασε επιπλοκή το περασμένο βράδυ.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μαθητής που υπέστη κάταγμα στη φτέρνα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», θα κάνει αξονική, ενώ θα παραμείνει στο νοσκομείο, με τους γιατρούς να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστεί να χειρουργείο.

 


 

3 Σχόλια

  1. Τι είναι η» απόσπαση προσοχής»;

    • το βιαστικό γράψιμο ,μάλλον , διάσπαση προσοχής ήθελε να γράψει .

    • Διάσπαση προσοχής, λέγεται και σημαίνει ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το μυαλό του σε μια εργασία ή σε ένα καθήκον που του δίνεται για πάνω από 5 – 10 λεπτά. Παράλληλα, σκέφτεται αυτά που θέλει ν σκέφτεται το ίδιο και δεν αντιλαμβάνεται τα ερεθίσματα που υπάρχουν γύρω του (κουδούνι, φωνή δασκάλας που λέει το όνομά του).

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...