Home / Featured / Προκήρυξη για πρόσληψη ειδικού παιδαγωγού

Προκήρυξη για πρόσληψη ειδικού παιδαγωγού

Δημοσιεύτηκε: 7:42 μμ Σεπτέμβριος 26th, 2017  


Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  ανακοινώνει την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού κατά κλάδο:

 

ΚΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΠΕ Ειδικών Παιδαγωγών 1 8 μήνες
ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών ή Επιμελητών Πρόνοιας 4 8 μήνες

και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Μ. Αλεξάνδρου 86 Φλώρινα, Τ.Κ. 531 00 ή προσωπικά στα γραφεία του Κέντρου στην ίδια διεύθυνση.

Στους καταλόγους εγγράφονται όσοι κατέχουν αντίστοιχο τίτλο σπουδών όπως προβλέπεται στο Π.Δ. 50/2001 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60% σύμφωνα με την παρ.5 του άρθρου 6 του Ν.4052/2012. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ.

Ως ημερομηνία εγγραφής στον Ο.Α.Ε.Δ. ανέργου πτυχιούχου, θεωρείται η ημερομηνία που έπεται της κτήσης του τίτλου σπουδών, βάσει του οποίου επιτρέπεται η άσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Η εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση υπηρεσίας του οικείου φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στο Δημόσιο Τομέα, σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, από βεβαίωση του εργοδότη με κατάθεση των αντίστοιχων ενσήμων εργασίας του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον έχει προσφερθεί στον ιδιωτικό τομέα και από βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει ιδιωτεύσει.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...