Τελευταία Νέα

Tuesday, 03/20/18, 06:28Πως θα γίνουν οι πληρωμές αναπληρωτών στις 10/10. Αποσπάσεις και μετά οι νέες προσλήψεις β φάσης

Δημοσιεύτηκε:

7:58 μμ Σεπτέμβριος 21st, 2017

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για προσλήψεις Γενικής, ΖΕΠ, πληρωμές, μ.κ., μεταπτυχιακά

Προσλήψεις

Μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων της Γ’ φάσης θα ζητηθούν εκ νέου τα κενά προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις καθώς αρκετά σχολεία υπολειτουργούν λόγω έλλειψης δασκάλων και ειδικοτήτων. 

Άρα είναι λογικό να περιμένουμε αυτές τις προσλήψεις την επόμενη εβδομάδα.

Το θέμα των κενών στην Αττική, όπως φαίνεται, θα καλυφθεί κατά ένα μέρος από τις παραπάνω αποσπάσεις και με προσλήψεις αναπληρωτών.

Οι αναγκαίες πιστώσεις θα βρεθούν από μεταφορά μέρους κονδυλίων από περιφέρειες που έχουν λιγότερες απαιτήσεις απ’ τις αντίστοιχες γι’ αυτές πιστώσεις.

Πιθανολογούμε πως η διαδικασία αυτή είτε βρίσκεται σ’ εξέλιξη είτε έχει τελειώσει.

ΖΕΠ

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την ίδρυση ΤΥ μέσω διαγνωστικών τεστ, όχι μόνο στα σχολεία που βρίσκονται στο ΦΕΚ αλλά και σε δημοτικά που έχουν δεχτεί μεγάλο αριθμό προσφύγων και δεν βρίσκονται σ αυτό.

Σκοπός είναι να φύγουν οι 350 πιστώσεις, όλες μαζί, στο τέλος αυτής της διαδικασίας. 

Φαίνεται χρονοβόρο, ειδικά αν πρέπει τα νέα σχολεία να μπουν σε ΦΕΚ, γι’ αυτό το παρακολουθούμε και θα ενημερώνουμε.

Πληρωμές, ΜΚ, μεταπτυχιακά

Οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ θα πληρωθούν 10/10 με το ΜΚ που απολύθηκαν πέρυσι, προσωρινά, έως ότου εξεταστεί αν υπάρχει κάποια μεταβολή.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Απορρίφθηκε αίτημα γονέων για ακύρωση των ΚΥΑ για τις ΔΥΕΠ

Όσοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών θα πρέπει να έχουν υποβάλλει αίτηση για να δικαιούνται το επίδομα στη μισθοδοσία.

Τα μεταπτυχιακά μετράνε κανονικά εκτός και αν οι κάτοχοι έχουν προσληφθεί με άλλο πρόγραμμα από πέρυσι οπότε θα πρέπει να επαναξεταστεί η συνάφεια και να γίνει αίτηση αναγνώρισης εκ νέου.

ΠΑΣΑΔ

          

     

6 Σχόλια

  1. Μα η γ’ φάση αποσπάσεων αναβλήθηκε από σήμερα… Μας έχουν μπερδέψει. Θα γίνει φάση μία και καλή ή θα τη “σπάσουν” ; Τα κενά είναι πολλά, εσείς τι γνωρίζετε;

  2. Το σωστό σίγουρα.είναι να.γίνουν οι αποσπάσεις πρώτα. Και το πιο ξεκάθαρο νομίζω για τον αριθμό αναπληρωτών που θα πάρει. Απλά μετά την αναβολή του ΚΥΣΠΕ μπερδευτήκαμε. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

  3. ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΚΟΥ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ. ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ 200 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.100 ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ.

  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ; ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 2000 ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΒΡΑΧΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑΝΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΑΝ ΗΕΞΡΑ ΤΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΤΕΧΝΗΣ! ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΤΥΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΙΤΗ!

  5. και αυτοι που δουλευαν περυσι πρεπει να κανουν αιτηση για το επιδομα του μεταπτυχιακου;

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Τα κούφια πυροτεχνήματα του Υπουργείου Παιδείας

Ρεπορτάζ: xenesglosses.eu Στις 23 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είχε ...

Μοιράσου!